Rónai György

A Vodafone Európában is bevezeti a 3G-t

A Vodafone bejelentette, hogy Európában is bevezetésre kerül a "Vodafone live! with 3G" szolgáltatás. Ezáltal a Vodafone lesz az első, amely Európában 3G szolgáltatásokat nyújt mind a magán, mind az üzleti felhasználóknak.


Samsung Z105
A Vodafone a szolgáltatást több fázisban vezeti be. A 3G elsőként mától Németországban és Portugáliában lesz elérhető, a Samsung Z105 és a Sony Ericsson Z1010 készülékek segítségével. Ezután majd több más ország is követi ezeket. A szolgáltatás keretében a felhasználók gyorsabban tölthetnek le videókat, hangokat, képeket és játékokat telefonjukra, élő internetes videófolyamokat élvezhetnek, lehetővé válik a videótelefonálás, és videóüzenetek küldése is.

Peter Bamford, a Vodafone marketing vezetője elmondta, hogy ez nagy lépés a cég 3G törekvéseiben, követve a 3G Vodafone Mobile Connect Card sikeres európai bevezetését. Az átfogó felhasználói tesztüzem megmutatta, hogy rendkívül nagy igény van a technológiára, és az emberek most bele is kóstolhatnak, mielőtt a szolgáltatás teljes spektrumában bevezetésre kerül.

A cég szerint a jövő év folyamán a 3G egy teljesen új világot nyit meg a felhasználók előtt a kommunikáció és a szórakoztató tartalmak révén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Cat #9
  csomagkapcsolt adatátvitel, nem az időtartamért hanem a forgalom nagyságáért fizetsz, tehát orákig wapozhatsz/internetezhetsz, olvasgathatod a letöltött oldalakat, és nem kell figyelned kell az időt hogy mennyi ideje netezel
 • Ombika #7
  Plane ,akkor ha T-Mobile es PAnnon is bevezeti!!

  Miutan egjelenik max 1 ev es jo aron lesz elerheto!
 • Tetsuo #6
  Pont annyi lesz mindig az ára, h a legtöbb profitot termelje..
 • aDannyBoy #5
  szerintem a normális termékéletciklus skála szerint fog mozogni, ahogy az megszokott a telekommunikációban.

  Először terítenek magas árakon, megveszik a cégek, akiknek kell, meg a gazdagok és aztán gyors eséssel beindul a tömegértékesítés.

  Ugyanúgy, ahogy gprs is volt.