SG.hu

TELE2 - 18 forintos tarifa az Európai Unió országaiba

A TELE2 május 1. és május 7. között minden európai uniós országba bruttó 18 forint percdíjért kínálja a nemzetközi vezetékes hívásokat.

A TELE2 magyarországi használói ebben az időszakban egyes országokba közel 40 százalékkal olcsóbban telefonálhatnak. A jelenlegi ajánlattal a TELE2 ügyfelei gyakorlatilag ugyanazért az árért hívhatják külföldi rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket az Unió területén, mint amennyiért az országon belül csúcsidőben telefonálhatnak a TELE2 rendszerében. A TELE2 legfontosabb célja mindenhol az, hogy ügyfelei számára a lehető legkedvezőbb percdíjakat kínálja.

"Az 'Érezze magát otthon velünk az Unióban' szlogennel is szeretnénk éreztetni a TELE2-t választókkal, hogy a TELE2 szolgáltatása kényelmes, és kedvező az előfizetők számára" - mondta Laczkó Tóth Gergely, a társaság ügyvezető igazgatója. Az ajánlattal hívható országok listája: Ausztria, Belgium, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Lettország, Lengyelország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia.

A Magyarországon április 19-én indult TELE2 szolgáltatásának igénybevételéhez a 1202-es ingyenes telefonszámon lehet jelentkezni, nem kell sem csatlakozási díjat, sem előfizetési díjat fizetni, nincs hűségidőszak, az előfizető meglévő telefonszámát és készülékét megtarthatja. A szolgáltatás megrendelése jelenleg csak a MATÁV előfizetők számára lehetséges.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)