SG.hu

A TELE2 Magyarországon is elindítja szolgáltatását

Európa vezető alternatív telekommunikációs szolgáltatója, a TELE2 sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Magyarországon is elindítja vezetékes telefonos szolgáltatását, amellyel elsősorban a lakossági piacot veszi célba.

A Informatikai és Hírközlési Minisztérium, valamint a Nemzeti Hírközlési Hatóság is képviseltette magát a bejelentésen. Az idén januárban életbe lépett új hírközlési törvény nyomán a TELE2 - Európa vezető alternatív telekommunikációs szolgáltatója - úgy döntött, hogy a magyar piacon is elindítja vezetékes szolgáltatását. A cég, amelynek több mint 22 millió előfizetője van Európa 23 országában és amelynek bevételei meghaladják a 4 milliárd eurót, vezetékes telefonról indított hívásokat kínál alacsony áron.

A TELE2 1993-ban abból a célból jött létre, hogy egyedülálló szolgáltatásokat nyújtson mérsékelt áron. A cég vezetékes és mobiltelefonos, valamint adatátviteli és internetes szolgáltatásokat kínál Európa-szerte. A TELE2 lakossági szolgáltatását egyszerű és átlátható díjszabással, valamint a versenytársakénál jóval alacsonyabb áron nyújtja a már kiépített hazai telefonhálózaton keresztül. Az új szolgáltatás mindenki számára könnyen elérhető, a leendő előfizetőnek mindössze egy ingyenesen hívható telefonszámon (1202) kell jeleznie igényét. Rövid átfutási idő után már használhatja is a TELE2 rendszerét, minden hívás előtt beütve a TELE2 négyjegyű előhívó számát.


Anders Olsson, a vállalat elnökhelyettes igazgatója elmondta: "Az elmúlt tíz esztendőben nagy sikereket értünk el Európa-szerte alacsony költség-modellünkkel. Az utolsó pár évben Közép-Kelet-Európában is sikerrel indítottuk el szolgáltatásainkat, és örvendünk annak, hogy az új hírközlési törvény lehetővé tette számunkra, hogy Magyarországon is megjelenhessünk. A TELE2 elindulásával a magyar előfizetők is végre igazi választási lehetőséget kapnak a vezetékes hívások piacán."

Dr. Csepeli György, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium politikai államtitkára hozzátette: "Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium megalakulásakor egyik fő feladatunknak tartottuk egy olyan hírközlési törvény megalkotását, amely megteremti a valódi piaci verseny feltételeit, és ezáltal a fogyasztók érdekeit szolgálja. A Tele2 belépése a magyar piacra bizonyítja, hogy az új szabályozás eléri célját, és egyben választási lehetőséget biztosít, mely révén reményeink szerint mindenki megtalálja a számára legelőnyösebb ajánlatot kínáló szolgáltatót."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeszteloPontHu #3
    Nem tudom, milyen árakat néztél, de a Matávnál egy belföldi hívás 25-33 Ft. Ehhez képest itt 18 Ft. Csak nem a Matávnál dolgozol? :)
  • shabba #2
    Olyan nagyon nem tudnak olcsók lenni azért arról gondoskodik a fatáv. Valamivel ezért olcsóbbak belföldre is:

    fatáv bázis 15/30 vs. tele2 9.9/18