SG.hu

Dex és Pen a Samsung új tabletében

A Samsung bemutatta a Galaxy Tab S6 táblagépet. 10,5 colos Super AMOLED kijelzővel, és az AKG és a Dolby Atmos által biztosított négy hangszóróval, dupla kamerával érkezik.

A Galaxy Tab S6 a Samsung első, dupla kamerával felszerelt tabletje, amely ultraszéles látószögű kamerával érkezik. A megújult kamera egy könnyű, 5,7 mm vékony vázba illeszkedik, így a készülék könnyedén hordozható. A 123 fokos látómezővel rendelkező ultraszéles látószögű kamerát az emberi szem látómezője inspirálta, így a felhasználók az eseményeket és az eléjük táruló látványt pontosan úgy rögzíthetik, ahogyan látják azokat. A tablet Neurális Processzora (NPU) lehetővé teszi, hogy a továbbfejlesztett effektek segítségével professzionális fotókat készíthessenek.

A készülékhez tartozó S Pent eredetileg írásra és rajzolásra tervezték, mára azonban egy teljeskörű kreatív vezérlőeszközzé vált. Távirányító funkcióval és vezeték nélküli töltési képességekkel is bír, melyek gesztus alapú mozdulatokkal lehetővé teszik az S Pen felhasználói számára, hogy szelfiket és videókat készítsenek, multimédiás tartalmakat hozzanak létre és kezeljenek, akkor is, mikor a tablet nincs a kezükben. A bejelentés szerint az S Pen vezeték nélküli töltője akár 10 órás működési időt biztosít az akkumulátornak, mindössze 10 perces töltési idővel.

A Galaxy Tab S6-ra a felhasználók könnyedén jegyzetelhetnek az S Pen segítségével. A Samsung Notes alkalmazásban a kézzel írt jegyzetek bármikor szöveggé alakíthatók, és egyetlen kattintással exportálhatók a Microsoft Wordbe. Azok számára, akik egyszerre több feladatot végeznének, a Samsung Notes szabályozó funkciója kiváló társ lehet. Ezzel a felhasználók állíthatják az egyes alkalmazások áttetszőségét, így akár videónézés közben is feljegyezhetik a gondolataikat, vagy rajzolhatnak a képernyőre.

A Galaxy Tab S6 a Samsung DeX új és továbbfejlesztett változatával érkezik, amellyel a tablet kényelmesen használható akár asztali számítógép helyett is, így a felhasználók könnyedén végezhetnek egyszerre akár több feladatot az optimalizált képernyő elrendezésnek köszönhetően. A Galaxy Tab S6-hoz csatlakoztatható hordozható billentyűzetes tok dedikált DeX-gombbal rendelkezik a gyors hozzáférés érdekében. A Billentyűzetes tokon megtalálható további fejlesztések az S Pen számára kialakított külön tartó, egy touchpad, egy állítható állvány, és az új funkcióbillentyűk.

A Samsung a tabletek közül elsőként a Tab S6 készülékében mutatja be a kijelzőjébe épített ujjlenyomat-olvasót, amit a Knox biztonsági platform véd. A táblagép feloldásához elég két érintés a képernyőn. A Galaxy ökoszisztéma részeként a Galaxy Tab S6 a csatlakoztatott életmód irányítóközpontja lehet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy készülékeiket a SmartThings segítségével kezeljék. A Bixby segítségével a csatlakoztatott eszközök hangvezérléssel is könnyedén használhatók.

A Galaxy Tab S6-tal a felhasználók még többet kaphatnak kedvenc tartalmaikból. A Netflix adatbázisa már a keresőből is böngészhető, a Spotify-on elérhető legjobb zenéket 3 hónapig ingyen hallgathatják a felhasználók, a Youtube Premium szolgáltatása pedig 4 hónapig ingyenesen biztosít hozzáférést a legnépszerűbb videókhoz reklám mentesen és offline is. A Samsung Galaxy Tab S6 Magyarországon augusztus második felétől érhető el a boltokban kék és szürke színekben augusztus 7-től pedig előrendelhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!