Spencer

Ha jön a Windows XP Reloaded, érkezik az új Office is?

Amennyiben a Microsoft úgy dönt, hogy a Windows XP SP2 után és a Longhorn előtt ki fog adni egy köztes Windows operációs rendszert, az magával hozza a népszerű Office irodai szoftvercsomag legújabb verziójának az eredetileg tervezettnél korábbi megjelenését.

A Microsoft egyik munkatársa elmondta, hogy az Office fejlesztőcsapat tagjainak meglehetősen jó rálátása van a jelenleg Windows XP Reloaded fejlesztési kódnevet viselő projektre. Ahogy arról az elmúlt héten beszámoltunk, a redmondi székhelyű mamutcég a Windows XP Reloaded operációs rendszer révén kívánja áthidalni az immár több éves múltra visszatekintő Windows XP, illetve a várhatóan csak 2005-2006 körül debütáló Longhorn között tátongó szakadékot, igaz egyelőre korántsem biztos, hogy a Windows XP Reloadedből valóság lesz. A Microsoft munkatársai most mindenesetre elsősorban azon fáradoznak, hogy a Windows XP második nagy javítócsomagja, a Windows XP Service Pack 2 időben, tehát valamikor idén év közepén napvilágot láthasson. Ugyancsak készülőben van egyébként az Office 2003 Service Pack 1.

"Amennyiben a Windows fejlesztő gárda egy új szolgáltatásokkal felvértezett modernizált operációs rendszerrel fog előrukkolni, akkor mi is ki fogjuk aknázni az ebben rejlő lehetőségeket és elő fogunk állni egy a korábbiaknál minden tekintetben jobb új Office-szal" - nyilatkozta Gytis Barzdukas, a Microsoft Office termékmenedzsmentjével foglalkozó részlegének igazgatója.

Barzdukas ezzel együtt felhívta a figyelmet arra, hogy a Microsofton belül egyelőre nem született konkrét döntés sem a Windows XP Reloaded operációs rendszerrel, sem pedig az annak új szolgáltatásait kihasználó új Office irodai szoftvercsomaggal kapcsolatban. Barzdukas szerint amennyiben a Windows XP Reloaded zöld jelzést kap, akkor a benne esetlegesen helyet kapó új felhasználói felületet, vagy éppen adattárolási megoldásokat az új Office is azonnal át fogja venni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • mrzool #10
  "s nap mint nap muszáj dolgoznia vele, mert a munkahelyén nincs más?"

  A munkahelyén ne fórumozzon, hanem dolgozzon az ember.
 • Drake1984 #8
  Lehet hogy lessz Windows XP Reloaded de csak azért mert a sok marha mint itt (elötten egyesek) nem képesek logikusan értelmezni a híreket és álhíreket, s ezzel nagy hiedelemjárványokat indítanak el ami (lévén az emberek 80% segg - internetezők 60% mondjuk :D ) járványszerűen terjed és a Microsoft ezt a "hírességet" ha az elég nagy talán érdemesnek tartja kihasználni és tényleg kiad egy XP Reloaded-et.
  Szal kb. ennyit erről.
  Amúgy nem egészen ide kötődik de szerintem ugyanaz a jelenség amikor a sok okos aki pofázik arról hogy mekkora szar a Windows és mindezt egy IExplorerrel postolja el :) meg aki előadja hogy szerinte meg aLinux nem jó semmire miközben életében 1x látott olyat élőben.
 • gz8 #7
  Persze, mert a Metallica beperli a Microsoftot jogtalan névhasználatért :)))))))))
 • mireez #5
  :) Nincs RELOADED! NINCS! NEM IS LESZ!
 • Drake1984 #4
  Lol wazze. A legnygyobb poén az, hogy ezt a hírt (legalábbis több részletlét) a Supergamez egyik korábbi cikke cáfolja meg :DDD
  http://www.sg.hu/cikk.php?cid=31288;Ez itt!
 • Drake1984 #3
  Ezt a hírt már régen megcáfolta a M$ de sebaj. A lényeg hogy a "Windows XP reloaded" kifejezés egy fejlesztési project neve ami a winXP-hez különböző plusz funkciókat megvalósító kisebb programok összessége, és még a Service pack 2-töl is független.
  Gratulálok a SuperGamez igen jól tájékozódott szerkesztőségének :D
  Biztos ez is egy afféle Ctrl-C -> Ctrl-V fajta cikk.
 • Cat #2
  rájöttek microsofték, hogy a longhorn csak évek mulva jön, és addig is ki kell adni egy teljesen új rendszert, hogy legyen miből pénz
  és egy szuszra kiadnak mindent hozzá, officetől kezdve, uj ie, mediaplayer stb....
  engem tulzottan nem zavar, elvagyok a w2kmmal (még xpre se váltottam), de bizonyára a cégeket idegesíti
  akinek nem kell, ne vegye meg és kész, nem lesz ettől rosszabb az általa már most használt rendszer...
 • [HUN]PAStheLoD #1
  szal ha esni fog az eső még nedves is lehet az utcakő .. jó tudni