Rónai György

Itt a high-end V80 és V600 a Motorolától

A Motorola bejelentette két exkluzívabb mobiltelefonját, egyik a a V70 utódja a V80-as, a másik a V600. A kiegészítőről sem feledkeztek meg, a sokat telefonálóknak hasznos lehet a HS280 Bluetooth headset.

A V70 utódjának, a fekete V80-asnak elődjéhez hasonlóan elforgatható fedele van, azzal a különbséggel, hogy már VGA kamera, színes kijelző, és Bluetooth is került bele. A telefon becsukott állapotában a kijelző a hívó fél azonosítóját mutatja, valamint játékokra is lehet használni. Ha derékszögig nyitjuk meg a fedelet, akkor aktiválódik a kamera mód, amelyben fekvő fotókat készíthetünk, ha pedig 180 fokban teljesen kinyitjuk, akkor érhetőek el a szokásos telefon funkciók. Ezek között megtalálhatóak például az MP3 csengőhangok, vagy a színes Java játékok is.


Motorola V80


Motorola V600

A divatos megjelenésű telefonok sorában a következő a jelenlegi csúcsmodelljük új változata, vagyis a V600-as. A normál funkciók, vagyis a négysávos GSM, VGA kamera, MMS, Bluetooth, MP3 csengőhangok és videólejátszás mellett végre a kiegészítőkről sem feledkezett meg a gyártó, ugyanis bemutattak egy új Bluetooth headsetet, a HS820-at. A szörfdeszka szerű dizájn mellett a headset mindkét fülön hordható, és a Bluetooth 1.2 csatlakozáson keresztül elemről 3,5 óra beszélgetést bonyolíthatunk le vele.


Motorola HS820 Bluetooth headset

Mindkét új termék várhatóan a második negyedévben kerül piacra, viszont az árakról egyelőre nem árultak el semmit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pheel #6
    Ez lenne a normális valahol...
  • Zoley #4
    Az ebresztos tema es a menu helyenkenti logikatlansaga engem is idegesit, de ezektol eltekintve szuper a telefonom (ezekkel egyutt is boven jo). Ja, C330. Valoszinuleg a kov telom is motorola lesz.
  • Darth Sith #3
    pff... :DDDD
  • Laalee #1
    vajon ezek is tele vannak apro idegesitő hibákkal mint a többi motorola?

    pl ébresztő csak bekapcsolt telefonnál működik