SG.hu

A 3Com bemutatta új vezetéknélküli elérési pontjait

A 3Com Corporation bemutatta új, három rendszerű vezetéknélküli LAN elérési pontjait, és kliens adaptereit. A kedvező áron kapható, kibővített portfolió ötvözi a magas szintű vezetéknélküli biztonságot szolgáló termékek és a mindhárom Wi-Fi szabványnak (802.11a, 802.11b és 802.11g) megfelelő berendezések előnyeit.

A három rendszerű vezetéknélküli hálózati eszközök használata, a különböző szabványoknak megfelelő PC kártyákkal és PCI adapterekkel kiegészítve vállalati szintű hálózati biztonságot, teljes körű, központi felügyeletet, valamint rugalmas és bővíthető kapcsolódást és méretezhetőséget biztosít a felhasználó számára.

Az új, kifinomult biztonsági protokollokon, mint például a WPA, AES és a 802.1x, alapuló vezetéknélküli 3Com(R) 802.11a/b/g termékek nagy biztonságú, rugalmas vezetéknélküli LAN megoldásokat kínálnak a felhasználóknak. A különböző vezetéknélküli szabványok beépítésével a 3Com számos, eddig a különböző kompatibilitás és támogatásbeli eltérések kapcsán felmerült kihívásra kínál megoldást.


A Wi-Fi szabványok és a vezetéknélküli technológiák fejlődésével párhuzamosan a 3Com folytatta integrálhatóságon alapuló termékfejlesztési stratégiáját melynek eredménye képpen megszülettek a 802.11 a/b/g szabványokat egyaránt támogató, új vezetéknélküli megoldásai. A 3Com Wireless LAN Access Point 8x00 termékei vállalati szintű hálózati biztonságot, teljes körű, központi felügyeletet, valamint rugalmas, bővíthető kapcsolódást és méretezhetőséget kínálnak. A kifinomult biztonsági funkciók a vezetékes hálózati biztonsági szintnek megfelelően védik az összes bizalmas információt. Számos kapcsolat egyidejű kiszolgálására képesek, így a további felhasználók felvétele sem jelent problémát. A vezetékes infrastruktúrába is egyszerűen integrálhatóak, mivel többféle hálózat-felügyeleti szabványt és alkalmazást is támogatnak. Az új elérési pontok 2,4 és 5 GHz-es tartományban működnek, támogatják a Wi-Fi Certified, IEEE 802.11g, IEEE 802.11a, IEEE 802.11b szabványokat és a különféle opcionális antennákkal a vezetéknélküli lefedettség akár 305 méterig bővíthető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!