Rónai György

Multiplayer játékok a Sony Ericsson mobiltelefonokra

A több résztvevős online játékok immár egy újabb lépéssel közelebb kerülnek mindennapjainkhoz. A Sony Ericsson ugyanis a "Trial Mobile Online Multiplayer" programja keretében több ilyen játékot kíván elérhetővé tenni a felhasználói számára.

Az első ilyen elérhető játék a Rally (4 játékos), valamint az RC Battle lesz (8 játékos), melyeket a cég állítása szerint sokféle készüléken lehet majd játszani. A játékokat a Sony Ericsson Fun and Downloads weboldaláról lehet majd letölteni, így lehetővé téve, hogy online játszhasson az ember akár a világ másik felén lévő játékosokkal. A szolgáltatás minden régióban elérhető lesz, de természetesen hálózatfüggősége miatt néhol lehetnek bizonyos korlátozások.


Sony Ericsson T630

"Akárcsak a Bluetooth és az infravörös összeköttetéseken keresztül, ma már rendkívül jó lehetőségek nyílnak a mobil szolgáltatók hálózatain keresztül történő játékra is. Az egyre gyorsabb hálózati technológiák és a színes játékokat is támogató mobilok segítségével egyre szélesebb körben nyílik majd lehetőség az online játékra" - mondta el Cameron Stewart a Sony Ericssontól.

A próbaidőszak azt a célt szolgálja egyelőre, hogy a szolgáltatók és a gyártó fel tudják mérni az érdeklődést, valamint a hálózati igényeit is felmérhessék ezeknek a valósidejű, illetve körökre osztott játékoknak. A próba még ebben a hónapban elindul, és valamikor 2004 elején fejeződik be.
A kompatibilis eszközök listája: T300, T306, T310, T316, T226, T230, T608, T610, T616, Z600, Z608, és a T630.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bandia #11
    Ja a mailem: [email protected]
  • bandia #10
    Sodi! Nekem is jöhet ha nem gond! Köszi! T610 en megy? Köszi előre is!!! Légyszi küld el mailben ha lehet!
  • SoDI--- #8
    és játszok is vele :)
  • SoDI--- #7
    van Ericsson-ra is
  • SoDI--- #6
    van bizony :)
  • aDannyBoy #5
    Doom van 7650-es nokiara, 2.4 mega
  • [HUN]PAStheLoD #2
    tessékmondani dúm van? :DDD
  • Darth Sith #1
    inkább itthon a gépen.