SG.hu

Albacomp gépek a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumnak

[E-kereskedelem] Az Albacomp Rt. és az Intel Magyarország a mai napon sajtótájékoztató keretében vezeték nélküli technológiával ellátott prezentációs labort adott át a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumnak. Az adomány összértéke több mint 2 millió forint.

Az Albacomp Rt. már évekkel ezelőtt felismerte, hogy az üzleti sikerek elérése, a gazdasági élet fejlődése mellett szükség van arra is, hogy az oktatás, a kultúra, az egészségügy és a sport is lépést tudjon tartani a folyamatos a környezeti változásokkal. Ezen területek azonban nem minden esetben képesek önerejükből a megfelelő mértékű erőforrást bevetni a fejlődés érdekében, hanem sok esetben szükségük van a nagyvállalatok társadalmi szerepvállalására is. Az elmúlt 10-15 év változásai jelentős fejlődési lehetőségeket biztosítottak a gazdaságban, környezetünk sokban változott, ennek érdekében a székesfehérvári cég komoly hangsúlyt helyez arra, hogy mindezt biztosítani tudja Székesfehérvár polgárai számára.

"A Teleki Blanka Gimnázium Székesfehérvár és a régió közoktatási palettájának meghatározó szellemi műhelye, ezért gyorsan és rugalmasan igyekszik kielégíteni a korszerű oktatásra vonatkozó társadalmi igényeket. Kiemelt céljának tekinti a széles látókörű, ismereteit hasznosítani tudó fiatalok képzését" - ismertette Sipos Imre a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója az iskola jövőképét. A gimnázium emelt szintű idegen nyelvi és matematika képzése mellett, különböző tehetséggondozó programokat szervez, többek között tanulmányi versenyeket, szakmai napokat. A prezentációs eszközöket elsősorban az informatika és nyelvoktatásban, a különböző diáknapok és nemzetközi programok, valamint a tananyagfejlesztő iskolai pályázatok során használják mind az iskola diákjai, mind a tantestület.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!