Rónai György

Hat új telefon a Motorolától

A cég ma jelentette be a Motorola C550, C450, C250, C200, V150 és C343 típusú új telefonjait, amelyek az árérzékeny vásárlókat célozzák meg. A telefonokat a cég színes kijelzővel, fejlett üzenetkezelési képességgel, letöltési lehetőségekkel, valamint rengeteg személyre szabható tulajdonsággal is ellátta.

"Minden egyes új telefonunk egyesíti a Motorola csúcstechnológiáit és emellett megfizethető vételárat is biztosít" - mondta el Tom Lynch, a Motorola elnöke. "A stratégiánk abból áll, hogy minden felhasználó számára elérhetővé tegyük az új technológiát használó telefonokra való áttérést". Az új Motorola telefonok felhasználói interfészét optimalizálták, így könnyebbben kezelhető, és a leggyakrabban használt funkciók is gyorsan elérhetők az eddigieknél. Ezen kívül a szövegbeviteli és -feldolgozási funkciókat is gyorsították.

A hatosfogatot a C550 vezeti, amely VGA minőségű kamerát, MMS üzenetküldést, letölthető Java alkalmazásokat valamint csengőhangokat tartalmaz, mindezt a lehető legkisebb és legkönnyebb dizájnban egyesítve. A C550 segítségével egyre több felhasználó számára kívánják elérhetővé tenni a fotóval kombinált üzenetküldést, ezzel a technológia elterjedését is elősegítve. A modell várhatóan már idén forgalomba kerül Ázsiában és Európában.


Motorola C550

A C450-ben ugyan nincs VGA kamera, de a képi üzenetküldést ez is támogatja, valamint ugyanúgy Java programokat és játékokat lehet letölteni rá. A telefon továbbá fényképeket tud fűzni az egyes hívószámokhoz, így a hívó fél képe azonnal megjelenik a képernyőn. A telefon színes ikonokat, képernyővédőket, valamint mixelhető, letölthető polifonikus csengőhangokat és hosszú rendelkezésre állási időt biztosít a tulajdonosnak. A C450-es Európában azonnal elérhető, Ázsiában pedig későbbre várható a bevezetése.


Motorola C450

A nagyszerű dizájn, az élénk színű kijelzővel, valamint az MTV (Music Television) részéről letölthető anyagokkal kombinálva a C250 valószínűleg új trendet állít fel. A polifonikus hangzásnak és a Motomixernek köszönhetően a C250 véget vet az egyhangú csengődallamoknak is. A C250 ezenkívül a cserélhető elő- és hátlappal, valamint személyre szabható, letölthető hátterekkel, és képernyővédőkkel is biztosítja a határtalan kreativitást a felhasználó számára. Az előző modellhez hasonlóan ez máris rendelkezésre áll Európában és Ázsiában is.


Motorola C250

A C343 olcsó megoldásként jelenik meg, azonban már ez a modell is EMS (Enchanced Messaging Service) képes, és cserélhető elő- és hátlappal is rendelkezik. A szolgáltatásaival a C343 pontosan annyit tud, amennyire a mai piacnak feltétlenül szüksége van, vagyis beépített játékok, letölthető animált képernyővédők és hátterek, valamint csengőhangok kerültek bele. A telefont a cég főleg az észak-amerikai piacra pozícionálja, később azonban a latin-amerikai felhasználók számára is elérhető lesz.


Motorola C200

A C200-as belépő szintű telefon csak a legszükségesebb tudást hordozza, az elérhető legolcsóbb áron. A letölthető csengőhangok mellett néhány beépített játék lehet segítségünkre az unaloműzésben. Ez modell csak év vége felé várható Európában és Ázsiában.




Motorola V150

Végül a Motorla V150 az 1999-ben bemutatott V50 továbbfejlesztett verziója lesz, amely már színes kijelzőt és ezüstszínű tokozást kapott a népszerű elődjéhez képest. Az általánosan elterjedt és hasznos funkciókat ugyanúgy támogatja, mint a V50, és a népszerű retro-dizájnt is megtartották. A továbbfejlesztett változat megjelenése ugyanúgy év vége felé várható Európában és Ázsiában is.

Ezek a telefonok tovább bővítik a Motorola portfolióját, amely már most is széles körben elterjedt vezeték nélküli eszközöket sorakoztat fel. Ebben megtalálhatóak a csúcstechnológiás 3G mobiltelefonok is, mint például a legújabb MPx200, valamint világszerte 11 más, képes üzenetküldést is lehetővé tévő modell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pheel #16
    Ki mondta, hogy a legjobb?!?

    SE miben más? Nem telefonokat árul? Nem embereknek árulja? De! Akkor?
  • Pheel #14
    Mégis nála fog elterjedni és ő fog belőle meggazdagodni, mert a SonyEricsson nem tud élni az ötleteivel. Ez van...
  • Sub #12
    Jaja. Nemigaz nem fért volna rá nagyobb... spóroltak az anyaggal?
  • Mike #9
    ezek nagy szarok

    v150 meg a kakák kakája
    ekkora kijelző, b+, ezek nem normálisak
  • Pheel #8
    Ezekhez képest minden Nokia szép...

    Mondjuk a V66-os nekem tetszett, de ezek... Talán a V150 nem akkora gáz.
  • papabear #3
    ja designerekre már nem jutott pénz, ezek mintha 2-3 éves modellek lennének...
    (mondjuk a tudásuk is akkor lett volna nagy szám, manapság ez már inkább az alap)

    "A nagyszerű dizájn, az élénk színű kijelzővel"
    berosálok
  • Cat #1
    nem ok nélkül jelentik be hatosával a készülékeiket a motorolánál, annyit is érnek... :)