SG.hu

Három új ívelt monitort jelentett be a Samsung

A Samsung Electronics bemutatta ívelt monitor termékpalettája új tagjait, a 27 colos CF591, valamint a 23,5 és 27 colos méretben egyaránt kapható CF390 modelleket.

A cég közleménye szerint a monitorok olyan tulajdonságokkal bírnak, melyekkel csökkenthető a tükröződés és a szem elfáradása, ennek köszönhetően a felhasználók hosszabb időn át tudják kényelmesen használni őket. A CF591 és CF390 modellek kijelzői alkalmazzák a Samsung villódzásmentes technológiáját, ami kiküszöböli a folyamatos, az emberi szemnek megerőltető apró megszakításokat. Az Eye Saver Mode kiegészítő beállítás pedig véd a káros kékfény kibocsátás ellen is. Mindhárom monitor a HDMI csatlakozón felül rendelkezik beágyazott AMD FreeSync technológiával, amely a felhasználó AMD grafikus kártyáival szinkronizálja a kijelző frissítési gyakoriságát, így csökkentve a játék és szórakozás során a beviteli adatok késleltetését, akadozását és esetleges lemaradását az interaktív videós tartalmak esetében.


Az egyenletes megjelenítés érdekében a Samsung CF591 és CF390 monitorok széles, 178 fokos látószöget nyújtanak. Mindhárom monitorban Vertical Alignment (VA) panel van, ez a technológia csökkenti a fekete fény szivárgásának mértékét. A Samsung aktív színkristály technológiájával felszerelt CF591 monitor 119 százalékos sRGB (standard RGB) megjelenítésre képes. Ezzel a hagyományos monitorokhoz képest a színek árnyalatának jóval szélesebb skálája és minősége jelenik meg a képernyőn. A CF591 monitor a biztonság, a minőség és a teljesítmény tekintetében nemrég megkapta az UL (Underwriters Laboratories) jóváhagyását, amit egy szigorú, az ívelt dizájnt, a színmegjelenítést és a látószöget is érintő tesztelési folyamat előzött meg.


A Samsung CF591 és CF390 ívelt monitorokat vékony kávás dizájn jellemzi. Mindhárom monitor fémes, ezüst elülső résszel és fényes, fehér hátlappal bír, amelyek hangsúlyossá teszik az ívelt dizájnt. A kör alakú talp hangsúlyozza a lábazat stílusát. A CF390 kijelzője ergonomikusan dönthető és forgatható, így a felhasználók beállíthatják a számukra ideális magasságot és nézési szöget. A CF591 monitor két beépített 5W-os hangszóróval rendelkezik. Mindhárom modell rendelkezik beágyazott HDMI és D-Sub port csatlakozókkal, illetve a CF591-ben található Display Port is.

A cég közleménye szerint az új, ívelt monitorok Európában, az Egyesült Államokban és Ázsiában márciustól, a további piacokon áprilistól lesznek elérhetőek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barret #1
    Ha ki lehet egyenesíteni,jöhet egy 27-es:)Bár gondolom nem lesz occo...