SG.hu

A HP bemutatta legújabb fotónyomtatóit

HP Photosmart 7960

A HP ma mutatta be az új HP Photosmart 7960 fotónyomtatót. A HP nyolctfestékes technológiáját új fotójellemzőkkel (pl. automatikus vörösszem-korrekcióval) ötvöző nyomtató professzionális és időtálló képekkel örvendeztet meg minden olyan felhasználót, aki valóban komolyan veszi a nyomtatás feladatát. A HP prémium kategóriájú, új nyomtatója a még szélesebb színválasztékot biztosító HP Photoret Pro precíziós technológiát alkalmazza, és minden eddiginél innovatívabb fotójellemzőkkel gondoskodik a nyomatok időtállóságáról.

A HP Photosmart 7960 a HP Photoret Pro precíziós technológiát alkalmazza. A nyolcfestékes nyomtatást illetve max. 4800 optimalizált dpi felbontást nyújtó különleges eljárás a nyomtatási piacon egyedülálló minőségű végeredményt garantál. A semleges szürke árnyalatokat és a fényes fotófeketét is magában foglaló, széles színskálának köszönhetően a HP Photosmart 7960 rendkívül rugalmassá teszi a mindennapi nyomtatást: a professzionális fotóminőségű színes képektől a ragyogó fekete-fehér fotónyomatokig, a dokumentumok kiterjedt skáláját képes előállítani.

A HP Photoret Pro precíziós technológia színválasztéka az új HP 59 szürke fotó tintapatronnak köszönhető. Ez a patron két szürke színárnyalatot és egy új, különleges összetételű fotófekete tintát tartalmaz. A HP 58 fotópatronnal és a HP 57 háromszínű patronnal együtt használva az új HP 59 szürke fotópatron nyolcra növeli a nyomtatás során felhasználható színek számát. A csomagban szállított HP 56 fekete patronnal éles fekete szövegnyomatok és egyéb dokumentumok készíthetők normál papírra.


HP Photosmart 7960

A nyolcfestékes nyomtatás mellett a HP Photoret Pro precíziós technológia simább színátmeneteket biztosít az egyes tónusok között, és szinte teljesen eltünteti a képek szemcsésségét. Ezzel az eljárással a HP új nyomtatója még professzionálisabb benyomást keltő, valósághű színhatású képeket készít.

A HP Photosmart 7960 felhasználói közvetlenül - PC közbeiktatása nélkül - nyomtathatják ki digitális fényképezőgépük felvételeit. A fotókat a printer Compact Flash, MultiMedia, Secure Digital, Smart Media, Sony Memory Stick és xD-Picture Card formátumokat befoadó memóriakártya-csatlakozónyílásán keresztül tudják a rendszerbe olvasni. A 6,3 cm képátlójú színes LCD-kijelző funkcióit használva nyomtatás előtt egyszerűen megtekinthetik, szerkeszthetik és "vörösszem-mentesíthetik" a felvételeket.

Ha gyors nyomtatásra van szükség, a felhasználó a fotók bélyegméretű miniatűrjeit tartalmazó megrendelőlap (HP Photo Proof Sheet) segítségével tekintheti át, választhatja ki és készítheti el a kívánt papírképeket. A megrendelőlap-nyomtatás a HP eszközeinek egyedülálló jellemzője. A felhasználónak mindössze be kell helyeznie digitális memóriakártyáját a nyomtató megfelelő nyílásába, és ki kell választania a "HP Photo Proof Sheet" funkciót az eszköz vezérlőpaneljén. A gép azonnal kinyomtatja a kártyán található kockák miniatűrjeit ábrázoló megrendelőlapot. A fotók kiválasztásához a felhasználónak be kell satíroznia a kockák mellett található oválisokat, majd vissza kell töltenie a megrendelőlapot a nyomtatóba. Az eszköz azonnal beolvassa és végrehajtja a feladatot.

A HP Photosmart 7960 új, innovatív fotójellemzőket vonultat fel. A felhasználó teljesen szegély nélküli fotókat nyomtathat (21x30 cm-es méretig), montázsba rendezheti kedvenc videoklipjei kimerevített állóképeit, vagy a "Print New Photos" gomb megnyomásával automatikusan kinyomtathatja a digitális fényképezőgépével az utolsó nyomtatás óta. A HP Photosmart 7960 printerrel készített digitális képek kétszer olyan hosszú ideig ellenállnak a fakító környezeti hatásoknak, mint a hagyományos fotók többsége.

Normál dokumentumok és minőségi fotók nyomtatásakor a HP Photosmart 7960 huszonegy lézerminőségű fekete, vagy 16 színes oldalt készít el percenként. Egy színes, 10x15 cm-es fotó előállításához pedig mindössze 36 másodpercre van szüksége. A külön megvásárolható, opcionális kétoldalas nyomtatási kiegészítő telepítése esetén a HP Photosmart 7960 felhasználója kétoldalas dokumentumokat is nyomtathat. Az eszköz működése így lesz maximálisan sokoldalú és költséghatékony.

A HP Photosmart 7960 nyomtatóval együtt szállított HP Fotó és Kép programcsomaggala felhasználó albumoldalakat készíthet fotói egyszerűbb megosztása vagy archiválása érdekében. A HP Emléklemez készítő alkalmazással pedig akár zenei aláfestéssel ellátott, digitális diavetítést is rendezhet kedvenc képeiből. A stílusos metálezüst szín is a HP Photosmart 7960 minőségét és képességeit tükrözi. A HP új nyomtatómodellje bármilyen otthoni irodai vagy dolgozószobai környezetbe harmonikusan beilleszthető. A PC- és Mac-rendszerű számítógépekkel egyaránt kompatibilis HP Photosmart 7960 ez év szeptemberében kerül az üzletekbe, 399 euró ajánlott végfelhasználói áron.



HP Photosmart 7760

A Photosmart 7760-os modell valósághű, fotóminőségű nyomatok készítésére képes, továbbfejlesztett jellemzőkkel ellátott eszköz minden fotónyomtatási igényt kielégít. A beépített 4,6 cm képátlójú LCD-kijelzőnek és a Compact Flash, Smart Media, Secure Digital, MultiMedia, Sony Memory Stick és xD memóriakártyákat befogadó csatlakozónyílásnak köszönhetően a HP Photosmart 7760 számítógép közbeiktatása nélkül is egyszerűen használható. A kártya behelyezését követően a felhasználónak csupán ki kell választania a kívánt képeket a kijelzőn, és már indíthatja is a nyomtatást. A sokoldalú HP Photosmart 7760 a készített mozgóképek kockáit is képes kimerevíteni, és állóképsorozatként kinyomtatni.

A HP innovatív navigációs megoldásával a felhasználó kilenc kockát jeleníthet meg egyszerre az LCD-kijelzőn a nyomtatni kívánt képek kiválasztásakor. A nyomtatás elindítása előtt a képek újra megtekinthetők és szerkeszthetők - a nyomatok tökéletességéről a zoomolási és széllevágási lehetőség gondoskodik. A HP Photoret IV precíziós technológiája és a 4800 optimalizált dpi max. felbontás révén ezzel az eszközzel bárki professzionális és valósághű, fotóminőségű nyomatokat készíthet - a HP Photosmart 7760 igazi miniatűr házi fotólabor. Az így nyomtatott digitális fotók több, mint 70 évig képesek ellenállni a környezeti tényezők fakító hatásának.


HP Photosmart 7760

A HP Photosmart 7760 két papírtálcát használ, így a felhasználó klasszikus, szegélymentes, 10x15 cm-es fotókat és A4-es nyomatokat is készíthet. Az új, exkluzív Photo Proof Sheet funkcióval kinyomtatott "megrendelőlapon" a képek bélyegméretű miniatűrjeiből - számítógép igénybevétele nélkül - választhatja ki a nyomtatásra szánt felvételeket. A digitális memóriakártya nyomtatóba helyezését követően a HP Photo Proof Sheet funkció a vezérlőpanelen aktiválható. A kinyomtatott megrendelőlap a kártyán található összes kép bélyegméretű miniatűrjét tartalmazza. Miután besatírozta a kívánt kockák mellett található karikákat, a felhasználónak vissza kell töltenie az oldalt a nyomtatóba - amely automatikusan beolvassa és teljesíti a rendelést.

A komplett, gazdaságos és sokoldalú működés jegyében az eszköz - az opcionális kétoldalas nyomtatási kiegészítő telepítése esetén - a duplex-nyomtatást is támogatja. A HP Photosmart 7760 felhasználói a standard HP 58-as háromszínű patront kicserélhetik a szövegnyomtatáshoz ideális HP 56 fekete, vagy a tökéletes fekete-fehér nyomatok készítéséhez kifejlesztett HP 59 szürke fotópatronra. A HP Photosmart 7760 ajánlott végfelhasználói ára 199 euró.



HP Photosmart 7260

A HP Photosmart 7260 fotónyomtató megfizethető árú nyomtatási megoldáshoz juttatja a fotóminőségre vágyó, kreatív otthoni felhasználókat.

Ez a valamennyi nyomtatási szükségletet egygombos funkciókkal támogató, felhasználóbarát eszköz kezdők számára is ideális. Két új gombjának köszönhetően a felhasználó egyszerűen eldöntheti, hogy különálló (A4-es vagy szegély nélküli 10x15 cm-es) fotókat vagy kollázst szeretne nyomtatni. Egy harmadik gomb automatikusan Mac- vagy PC-rendszerű számítógépre tölti a nyomtatóba helyezett memóriakártya tartalmát. A felső fedél alatt kivehető fotótálcát is tartalmazó, kompakt HP Photosmart 7260 elegáns megjelenését a platinaszínű borítás teszi teljessé. A diszkréten stílusos eszköz bármilyen otthoni környezetbe harmonikusan beilleszthető.


HP Photosmart 7260

A még egyszerűbb működés érdekében a fotók kényelmesen, közvetlenül - azaz számítógép közbeiktatása nélkül is - kinyomtathatók. Az eszköz kártyaolvasó-nyílása a Compact Flash, MultiMedia, Secure Digital, Smart Media, Sony Memory Stick és xD-Picture Card formátumokat fogadja be. A hatfestékes nyomtatást és 4800 optimalizált dpi felbontást nyújtó Photoret IV precíziós technológiával az új fotónyomtató gazdag színhatású, valósághű képeket készít.

A HP Photosmart 7260 tizenhat fekete-fehér vagy 12 színes oldalt nyomtat ki percenként. Nyomtatási beállításai automatikusan az optimális nyomatminőséghez igazodnak. A HP 56 fekete patron tárolására alkalmas különleges modulhely révén a felhasználó egyszerűen kicserélheti a standard HP 58 fotópatront, és éles fekete szöveget vagy egyéb dokumentumot nyomtathat normál papírra. A HP Photosmart 7260 "ink backup" üzemmódjával még akkor is be tudja fejezni az aktuális feladatot, ha az egyik patronból időközben kifogy a tinta.

Az új modell USB-csatlakozással is rendelkezik. Számítógépes kapcsolat létesítéséhez a hátoldalon, fényképezőgép és noteszgép csatlakoztatásához pedig elöl biztosít portokat. A HP Photosmart 7260 ajánlott végfelhasználói ára 99 euró.



HP Photosmart 245

A kompakt HP Photosmart 245 fotónyomtató 10x15 cm-es fotók egyszerű nyomtatására használható. A grafikus kijelzővel felszerelt, sokféle szerkesztési jellemzőt felvonultató HP Photosmart 245 tökéletes fotónyomtató a családtagoknak és barátoknak szánt képek készítésére és megosztására. A HP Photosmart 245 nyomtatónak mindössze 90 másodpercre van szüksége egy csúcsminőségű, 10x15 cm-es, a lap 3 szélén szegély nélküli fotó elkészítéséhez. A hordozható, pehelysúlyú, felhasználóbarát eszközzel egyetlen gombnyomással elvégezhető a nyomtatási feladat - ami roppant egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi a fotók megosztásának folyamatát. A HP Photosmart 245 memóriakártya-olvasója a Compact Flash, Memory Stick, MultiMedia, Secure Digital, Smart Media és xD-Picture Card kártyákat támogatja. A csatlakozónyílásnak köszönhetően a képek nyomtatásához nincs számítógép közbeiktatására szükség.

A 4,6 cm képátlójú grafikus kijelző és a továbbfejlesztett szerkesztési képességek révén a HP Photosmart 245 felhasználói valóban azt önthetik papírformába, amit szeretnének. A gép funkciói a fényesség növelését és csökkentését, a színek korrigálását, valamint a kész kép nyomtatás előtti megtekintését is lehetővé teszik. A sokoldalú beállítási lehetőségek révén minden felhasználó a saját igényeinek tökéletesen megfelelő képsorokat nyomtathat.


HP Photosmart 245

Ha a felhasználó zenei aláfestéssel, mozgóképen szereti megörökíteni az emlékezetes pillanatokat, a HP Photosmart 245 segítségével ezt is megteheti, sőt könnyen állóképsorozatot készíthet videofelvételeiből. A rövid videoklipeket papírra nyomtatva akár storyboardot is összeállíthat a kiváló minőségű képekből. Az új "share-sheet" képességgel négy képet helyezhet el egy 10x15 cm-es lapon, így gyorsan és egyszerűen megtekintheti legújabb felvételeit.

A HP Photosmart 245 együttműködik a HP 40 euró körüli áron kapható autós adapterével - így a felhasználó akár út közben is kinyomtathatja fotóit. A fotónyomtató szintén 40 euróért kínált hordtáskája tollak és hálózati adapter számára is praktikus zsebeket biztosít. A táskához fényképezőgépe tokját is csatlakoztatva, a felhasználó egyetlen csomagban viheti magával stílusos képfeldolgozó és nyomtatási rendszerét.

A HP Photosmart 245 fotónyomtató 2003. augusztus 18-án kerül az üzletekbe, 200 euró ajánlott végfelhasználói áron.



HP Photosmart 145

A hordozható, stílusos és felhasználóbarát, kompakt HP Photosmart 145 fotónyomtató PC közbeiktatása nélkül is csúcsminőségű fotókat készítő, nagyszerű hordozhatósági jellemzőkkel bíró eszköz ideális megoldást jelent azoknak a felhasználóknak, akik otthon, vagy utazás közben szeretnék kinyomtatni digitális fényképezőgépük felvételeit.

A HP Photosmart 145 gyors és egyszerűen használható. Compact Flash, Smart Media, Memory Stick, Secure Ditial, Multi Media és xD-Picture Card memóriakártyák befogadására alkalmas csatlakozónyílásának köszönhetően szinte minden digitális fényképezőgép felvételeit közvetlenül is képes kinyomtatni. Így felhasználója minden eddiginél egyszerűbben - számítógép közbeiktatása nélkül - oszthatja meg barátaival és családtagjaival legfrissebb képeit. Az elegáns és hordozható kialakítású HP Photosmart 145 tökéletes eszköz a bulik, iskolai ünnepségek és sportesemények emlékezetes pillanatainak rögzítéséhez és megosztásához.


HP Photosmart 145

A HP Photosmart 145 előoldali szöveges kijelzőjével gyerekjáték a fotónyomtatás. A felhasználó meghatározhatja a kívánt nyomatminőséget és elrendezést, ellenőrizheti az egyes nyomtatási feladatok állapotát, és egyetlen gombnyomással kiválaszthatja a nyomtatandó kockákat.

A HP Photosmart 145 bárhol és bármikor képes csúcsminőségű, a lap 3 szélén szegély nélküli, 10 x 15 cm-es fotókat készíteni. Lenyűgöző fényképminőséget, színhatást és - HP Premium fotópapír használata esetén - 4800 optimalizált dpi színes felbontást biztosít. A HP Photosmart 145 kollázsnyomtatásra is alkalmas - így a felhasználó négy képet is elhelyezhet egyetlen 10x15 cm-es oldalon. Ez a lehetőség felgyorsítja és leegyszerűsíti a fotók megtekintését, és több példány gazdaságosabb kinyomtatásával támogatja a képmegosztást.

A nagy sebességű HP Photosmart 145 esetében "Normal" üzemmódban 90 másodpercet, "Best" üzemmódban pedig kevesebb mint 3 percet vesz igénybe egy kiváló minőségű fotónyomat elkészítése.

A HP Photosmart 145 a HP Fotó és Kép programcsomaggal dolgozik, amelynek segítségével a felhasználó egyszerűen elkészítheti, szerkesztheti és nyomtathatja ki fotóit, sőt a HP Instant Share technológiát alkalmazva akár közvetlenül e-mail üzenethez is csatolhatja őket. A csomagban szállított HP Emléklemez készítő szoftverrel CD-ROM lemezen rendszerezheti és tárolhatja, továbbá PC-n vagy DVD-lejátszóhoz csatlakoztatott tévékészüléken levetítheti digitális fotóit.

A HP Photosmart 145 kompatibilis a HP opcionális autós adapterével, amellyel a felhasználó gépkocsija szivargyújtójáról biztosíthatja a készülék tápellátását. Ez a lehetőség tovább fokozza a nyomtató hordozhatóságát. A nyomtatóhoz vásárolható hordtáskában a gép mellett a hálózati adapter is elfér, maga a táska pedig egyszerűen fényképezőgép-tokhoz csatlakoztatható. Ily módon a felhasználó egy csomagban szállíthatja komplett digitális fotózási rendszerét.

A HP Photosmart 145 fotónyomtató 149 euró ajánlott végfelhasználói áron kerül az üzletekbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!