SG.hu

A HP bemutatta a világ legkisebb síkágyas többfunkciós eszközét

A HP a mai napon irodai és otthoni felhasználásra szánt, új többfunkciós nyomtatási és képalkotási termékeket mutatott be, köztük a világ legkisebb síkágyas többfunkciós eszközét és egy otthoni irodák számára ajánlott, hálózatba kapcsolható többfunkciós gépet.

A világ legkisebb síkágyas többfunkciós eszközeként pozícionált HP PSC 1210 a helyszűkével küzdő felhasználók ideális segítőtársa. Az új megoldás egyetlen áramvonalas formatervű csomagban ötvözi a fényképminőségű színes nyomtatás, a képolvasás és a másolás funkcióit.

A szintén ma bemutatott HP Officejet 7100 sorozat tagjai - a már jelenleg is forgalmazott HP Jetdirect 280m és 200m nyomtatószerverrel kiegészítve - egyszerűen használható hálózati képességeket honosítanak meg a nyomtatási környezetben. Az Officejet 7100 sorozat színes nyomtatási, másolási, képolvasási és faxolási jellemzőinek sokoldalú választéka szinte valamennyi digitális képalkotási, kreatív dokumentumkészítési és nagy volumenű, hálózati nyomtatási feladat elvégzését lehetővé teszi a kisvállalkozások és az otthoni irodák felhasználói számára.

A többfunkciós eszközök forgalma továbbra is rohamosan bővül. Részben ennek köszönhető, hogy a HP képalkotási és nyomtatási üzletágának háromjegyű növekedést sikerült elérnie a tavalyi karácsonyi szezonban. Az NPD Group adatai szerint 2002 decemberében a HP 70 százalékos részesedéssel rendelkezett a tintasugaras többfunkciós eszközök piacán. A HP a jövőben is ügyfelei elvárásait állítja technológiai fejlesztései középpontjába - az elemzők szerint pontosan ez a szemlélet áll a digitális képalkotási szegmensben elért sikerek hátterében.

"Az első hely a legszélesebb portfóliót felvonultató vállalaté" - mutatott rá David Haueter, a Gartner vezető ágazati elemzője. "Mivel a kategóriában mindinkább a digitális képalkotás játssza a domináns szerepet, a felhasználók szükségleteit teljes körűen kielégítő digitális fényképezőgépeket, szkennereket és nyomtatókat egyaránt szállítani képes vállalatok számíthatnak jó eséllyel a piaci sikerre."

"A személyi nyomtatókínálatunkat tovább erősítő új termékekkel az otthoni és kis méretű irodák hálózati nyomtatás és helytakarékos kialakítás iránti igényére kívántunk reagálni" - hangsúlyozta John Solomon, a HP Imaging and Printing Group nyomtatókategória-menedzsere. "A ma bemutatott termékekkel kibővített választék szinte minden feladathoz biztosítja a felhasználó pénztárcájához illő, ideális megoldást."

A HP Officejet 7100 sorozatot a különféle kiegészítőkkel ellátott 7110, 7130 és 7140xi modellek alkotják. A 7100-as sorozat tagjai kompatibilisek a teljes körű hálózati nyomtatási és képalkotási funkcionalitást, valamint bizonyos hálózati faxolási képességeket nyújtó HP Jetdirect 280m és 200m nyomtatószerverrel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!