SG.hu

A HP Photosmart 850 Európa egyik legnépszerűbb digitális fényképezőgépőgépe

A nyomtatás és képalkotás globális piacának élvonalát képviselő Hewlett-Packard szerint a cég kreatív amatőr fotózási termékkategóriájának zászlóshajójaként pozicionált HP Photosmart 850 Európa legkelendőbb, magas zoom-értékű digitális fényképezőgépeinek egyike.

A GfK ágazati elemzőinek adatai szerint a modell kategóriájának egyik legnépszerűbb termékeként 2002. november és december között megkétszerezte európai forgalmát. A vizsgált időszakban 8830 darab HP Photosmart 850 talált gazdára az öreg kontinensen. Ez az érték vezető pozíciót biztosít a HP számára a magas zoom-értékű digitális fényképezőgépek gyártói között.

A 2002 szeptemberében bevezetett HP Photosmart 850 rohamos gyorsasággal, már az év végére 16,6 százalékos piaci részesedést ért el. Az Olympus, a Canon és a Nikon termékeit maga mögé utasítva, a HP Photosmart 2002 decemberére a magas zoom-értékű digitális fényképezőgépek kategóriájának harmadik legkelendőbb modelljévé lépett elő.

"A HP jelentős összegeket fektet a digitális fotózás fejlesztésébe, és a piacon egyedülálló módon, komplett digitális fotózási megoldásokkal látja el ügyfeleit. A HP Photosmart 850 sikerének bizonysága szerint a HP hamarosan olyan pozíciót mondhat majd magáénak ezen a piacon, ahonnan már a legnagyobb fényképezőgép-szállítók ellenében is jó eséllyel szállhat versenybe. Örülünk, hogy a HP Photosmart 850 beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és stabil kulcspozícióhoz juttatta cégünket ezen az izgalmas területen" - nyilatkozta Kovács Ildikó, a HP Nyomtatás és Képalkotás üzletág fogyasztói termékek termékmarketing vezetője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!