SG.hu

IDF: A legjobb mobil, üzleti és asztali PC-k

Az Intel ma ismertette a 2002-es "Intel Innovative PC" díjak nyerteseit. Az Intel Innovative PC díj a "kategóriájában legjobb" innovációt ismeri el az Intel Pentium 4, Mobile Intel Pentium 4 - M és Mobile Intel Pentium III - M processzorra épülő fogyasztói és üzleti asztali gépek, illetve mobil PC-k világában - idén minden eddiginél nagyobb volt a mezőny.

Az Intel 2002 őszi Fejlesztői Fórumán (IDF-en) Louis Burns, az Intel Desktop Platforms csoportjának alelnöke és egyik igazgatója, az alábbi rendszereket tüntette ki az "Innovative PC" díjjal: Acer TravelMate 100, Gateway 700XL, IBM ThinkPad X30, Legend Tianqui 9220, Legend Kaitan 6800, Panasonic CF-R1 Let's Note Light, Toshiba Portege 4010 és Samsung Sens P10.


Acer TravelMate 100 és Panasonic CF-R1 Let's Note Light


Gateway 700XL és Legend Tianqui 9220

"Az elmúlt néhány év során az Innovative PC díj nagyot nőtt, és egyre többféle PC platform nevezése érkezik a világon mindenhonnan" - mondta Burns. "Az idei díjnyertes, az Intel Pentium 4, Mobile Pentium 4 és Mobile Pentium III processzoraira épülő PC-k kétségkívül új és izgalmas szintre emelték a PC-k innovációját."


Legend Kaitan 6800 és Toshiba Portege 4010


IBM ThinkPad X30 és Samsung Sens P10

Az Intel PC Ease of Use (egyszerű PC-használat) nevű kezdeményezésének részeként az első "Innovative PC"-díjakat az 1999. őszi IDF-en osztotta ki a cég, az üzembe helyezést, használhatóságot, bővíthetőséget és karbantartást javító PC-terveket jutalmazva. Az iparággal és a globális PC-gyártókkal együttműködve az Intel kiterjesztette a díjat, és most már az egyszerű használat mellett magában foglalja az innovatív kivitelt, az új funkciókat és 5 különféle mobil alkategóriát is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CAD #2
    Dell Hp Compaq Asus ... where are you?