SG.hu

Új Panasonic DVD-videofelvevő és DVD-videómagnó

Panasonic DMR-HS2 - DVD videomagnó

Ez a készülék akár 52 órás műsor felvételére is képes merevlemezén és 12 órás anyag felvételére 9,4 GB kapacitású kétoldalú DVD-RAM lemezen. A merevlemez tartalma a normál sebesség 12-szeresével másolható át DVD-RAM lemezre (EP üzemmódban), azaz egy egyórás műsort például mindössze öt perc alatt át lehet venni. Ezek a felvételi lehetőségek új távlatokat nyitnak a videózásban: például fel lehet venni több órányi műsort, és csak a legjobb részeket rögzíteni, hogy bármikor meg lehessen nézni. A DMR-HS2 az újdonságnak számító Time Slip funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyidejű felvételt és lejátszást. Az időugrás funkció DVD-RAM lemezre vagy a merevlemezre történő felvételkor is használható.

DMR-E30 - DVD videofelvevő

A Panasonic DMR-E30 típusú DVD-videofelvevője hosszú felvételi időt, tetszőleges hozzáférést és egyidejű felvétel-lejátszást kínál.

Time Slip funkciók:

Kettős lejátszás
A Chasing Playback funkcióval lehetőség van az éppen felvétel alatt álló tévéprogram lejátszásának megkezdésére, közvetlenül az elejétől. Ha például Ön akkor érkezik haza, amikor a DMR-E30 éppen programozott felvételt készít egy futballmeccsről, nem kell megvárnia a felvétel végét: azonnal kezdheti a lejátszást a mérkőzés elejétől - ezalatt a DMR-E30 folytatja a felvételt.

Egyidejű felvétel-lejátszás
Az egyidejű Rec. & Play funkcióval lehetővé válik a lemezre rögzített program megtekintése, miközben a DMR-E30 egy másik programot rögzít. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az elmúlt héten készített kedvenc tévésorozat megtekintése közben a készülékkel rögzíthetjük az új epizódot.

Time Slip gomb
Felvétel közben lehetőség van a rögzített jelenetek megtekintésére, anélkül, hogy az megszakítaná az éppen folyamatban lévő felvételt. Ehhez csupán elég megnyomni a Time Slip gombot a DMR-E30 előlapján vagy a távirányítón, és a készülék megkezdi a 30 másodperccel korábban rögzített jelenetek lejátszását. A kurzorgombok segítségével vissza lehet térni egy 1 és 360 perc között meghatározható korábbi ponthoz, és onnan kezdeni a lejátszást.


DMR-E30

Hosszú felvételi idő DVD-RAM és DVD-R lemezeken
A Panasonic egyedülálló Hybrid VBR (Variable Bit Rate) technológiájának köszönhetően a DMR-E30-cal akár 12 órányi felvétel is készíthető egyetlen DVD-RAM lemezre (9.4 GB-os, kétoldalas, EP módban), vagy 6 órányi felvétel DVD-R lemezre (EP módban). A 4.7 GB-os DVD-RAM vagy DVD-R lemezek felvételi kapacitása 1 óra XP módban, 2 óra standard SP módban, 4 óra LP módban és 6 óra kiterjesztett EP módban (az időadatok megközelítő értékek). A DMR-E30 egy másik újdonsága az FR (rugalmas felvételi) mód, melynek segítségével a készülék meghatározza a hátralévő lemezterület nagyságát, és kiválasztja azt a felvételi módot, amely a rögzítendő program hosszának ismeretében a legjobb képminőséget biztosítja.

Kiváló képminőségű DVD-R felvétel
A DMR-E30 típusjelű készülékkel eredeti DVD videó készíthető a DVD Video szabványnak megfelelő DVD-R lemezekre.

A kiválasztott jelenetek gyors és egyszerű lejátszása és szerkesztése

Lejátszólista
Lehetőség van a lemezre rögzített jelenetek kiválasztására és tetszés szerinti sorrendbe szervezésére. Ezzel a szolgáltatással lejátszólistaként elmenthető forgatókönyvet lehet létrehozni. A szerkesztett jelenetek közötti átmenetek élvezetesen egyenletesek. A készülék 99 lejátszólista és 999 jelenet regisztrálását támogatja.

Egygombos felvétel/lejátszás és részleges törlés/felvétel
A DMR-E30 egyetlen gombnyomásra automatikusan kikeresi a lemez üres részeit és megkezdi a felvételt. Ezentúl nem fordulhat elő egy program véletlen letörlése, és nem kell időt pazarolni az üres hely kikeresésére. A lejátszás is ilyen egyszerű. Egy gombnyomás és a DMR-E30 elkezdi a lejátszást az utolsó felvétel kezdőpontjától. Nem jelent problémát a többszöri részleges törlés miatt bekövetkező "lemeztöredezettség", a DMR-E30 ugyanis gyorsan képes az üres részek áttekintésére és azok új felvételhez történő felhasználásra. A sorozatos törlések miatti így nem maradn kihasználatlanul értékes lemezterület.


DMR-HS2

Gyors navigátor
A gyors navigátor segítségével egy pillantásra áttekinthető a lemez tartalma.

Széleskörű kompatibilitás
A készülék széleskörű kompatibilitásának köszönhetően számos lemezformátum, köztük a DVD Video, a zenei CD, a CD-R és a CD-RW* lemezek lejátszása is támogatott.

Képminőség-javító funkciók
Az úgynevezett TBC (idő alapú korrektor) és az Y/C (fényerő-, színjel) szétválasztó technológia gondoskodik a kiváló minőségű képekről a videómagnó vagy más egyéb analóg forráskészülékek analóg műsorainak felvételekor. Ez a technológia együtt a dinamikus zajcsökkentő, a blokkzajcsökkentő és a moszkitózaj-szűrő funkciókkal együtt meglepően tiszta képet produkál lejátszás közben, akár a régi videokazettákról is.

Kiváló minőségű lineáris PCM Audio
A Dolby Digital rendszerű hangfelvétel mellett a DMR-E30 képes lineáris PCM (impulzuskód-moduláció) rendszerű felvételre is audio-tömörítés nélkül. Az eredmény: megdöbbentően jó hangminőség.

Kétnyelvű felvétel
A DMR-E30 a multiplex műsorok fő- és segédhangcsatornáinak felvételét is támogatja (csak DVD-RAM).

CPRM felvétel támogatása
A DMR-E30-at felkészítették a jövőben várható CPRM rendszerű technológia megjelenésére, amely csak az első generációs másolatokat fogja engedélyezni. CPRM: írható média tartalomvédelem.
*Ez a készülék támogatja a CD-DA formátumú audio CD-R és CD-RW lemezek lejátszását. A felvételi jellemzőktől függően egyes CD-R és CD-RW lemezek lejátszása nem biztosított.

A műszaki jellemzők előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • carterx #2
    ha még megvan adok érte 5 ezret
  • friday13 #1
    ELADÓ EGY PANASONIC DMR-E50 TÍPUSÚ DVD LEJÁTSZÓ ÉS FELVEVŐ! (JELENLEGI BOLTI ÁRA KB:109000FT) ÉN 60000FT-ÉRT ADOM! ÉRD:[email protected]