JohnnyCage

Mégis az idei év végén jelenhet meg a .Net Server

A Microsoft egyik vezetője szerint csupán sajnálatos tévedésről van szó, és az új operációs rendszer előreláthatólag a korábban megjelölt időpontba, az idei év végén jelenhet meg.

Mint a napokban beszámoltunk róla, a szoftveróriás Microsoft egyik vezetője úgy nyilatkozott, a Windows .Net Server várható megjelenési ideje a jövő év közepe. Mint azóta azonban kiderült, a vezető téves információt adott.

Enrique Murray, a Microsoft Latin-Amerikai marketingmenedzsere a hét végén megerősítette, hogy a Windows .Net Server minden valószínűség szerint megjelenik a korábban megjelölt időpontban, vagyis az idei év végén. Murray Neil Charney-val, a szoftveróriás .Net Platform Strategy Group részlegének igazgatójával adott telefonos interjút egy külföldi hírügynökségnek. Amikor a .Net Server megjelenéséről esett szó, Charney azt mondta, az új operációs rendszer a 2002-es naptári év végén jelenik meg. Murray ekkor azonban helyesbített és közölte, hogy a .Net Server a 2003-as naptári év közepefelé készül el.

Murray utóbb elmondta, hogy a szóban forgó interjú során összekeverte a Microsoft július 1-én kezdődő költségvetési évet a naptári évvel. "Nagyon sajnálom a tévedést. Természetesen jó úton haladunk a termék évvégi megjelenése felé" - mondta a vezető.

A Windows .Net Servert eredetileg az idei év első felében tervezte kiadni a Microsoft, de a társaság márciusban bejelentette, hogy az operációs rendszer csak az év végefelé jelenik meg. Jim Allchin, a Microsoft Platforms Group részlegének elnökhelyettese a közelmúltban megrendezett WinHEC konferencián azt mondta, a Windows .Net Server "a naptári év végén jelenik meg, legalábbis a gyártási szempontból, és valamikor a jövő év elején kerülhet a felhasználókhoz."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • _Rm_ #3
    Nektek nem hianyzik???

    :)

    Pedig johetne mar, szeretnem lecserelni az ocska Linuxomat, egy csucsszuper WinFos-ra :)))))

    Jaj...

    Minek ez a rohanas? Cegunknel meg mindig NT4-et haszalunk, es tokeletesen megfelel a celnak...
  • Yfel #2
    Nem mintha hianyozna :)