Csabi

Új biztonsági szoftvercsomag

A Norton Internet Security 2002 Professional Edition a cég első olyan többfunkciós biztonsági szoftvercsomagja, amelyet elsősorban a kisebb vállalkozások igényeinek megfelelően alakított ki. Az új termék könnyen kezelhető, és minden olyan biztonságot fokozó alkalmazást tartalmaz, amelyre a kisebb méretű cégeknek szükségük lehet. Így többek között megtalálható benne egy tűzfal és egy antivírus program is.

A Norton Internet Security 2002 Professional Edition lehetősége biztosít a rendszergazdáknak arra, hogy maximum 10 darab, Windows 98, Windows 2000/NT vagy Windows XP operációs rendszerre épülő kliens számítógépen megfelelően telepítsék és beállítsák a tűzfalat. Sőt a rendszergazda a különböző, Internet eléréshez kapcsolódó jogosultságokat is meghatározhatja. A szoftvercsomagban megtalálható behatolásvédelmi szolgáltatások a Windows alapú számítógépek elleni támadásokat képesek felismerni, míg az anitvírus program a kimenő és a beérkező leveleket is ellenőrzi.


A Norton Internet Security 2002 Professional Edition nem tartalmazza a nagyobb vállalatok számára készülő szoftvercsomagokban megtalálható távmenedzselő és jelentéskészítő komponenseket. Ehelyett viszont belekerült az a vírusellenőrző program, amely a Palm OS operációs rendszerrel is kompatibilis. A Symantec legújabb biztonsági szoftvercsomagjának 10 felhasználós verziója 800 dollárba, míg az 5 felhasználós változat 400 dollárba kerül.

A Symantec a legújabb Norton AntiVirus Professional Edition 2002 antivírus szoftvereit is bemutatta, amelyek a Windows és a Palm OS operációs rendszerekkel kompatibilisek. Többek között tartalmazzák az automatikus frissítést lehetővé tevő szolgáltatást, amely minden egyes Internethez való csatlakozáskor ellenőrzi illetve frissíti a megfelelő állományokat. A Norton AntiVirus Professional Edition 2002 Palm OS támogatással 70 dollárba, míg anélkül 50 dollárba kerül. A kizárólag Palm OS alatt használható verzió 40 dollárért vásárolható meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!