JohnnyCage

Munkát keresnek az iPaq fejlesztői

A Compaq Computer iPaq PDA eszközeinek fejlesztői érthető okokból nemigazán örülnek a társaság HP általi felvásárlásának. A Compaq PDA részlegének szakemberei elkeseredésükben most új munkahely után kezdtek kutatni.

A Compaq rendkívüli sikernek örvendő iPaq PDA eszközének fejlesztői a The Vault weboldalon tették közzé álláskereső hirdetésüket. A hirdetés az "iPaq PPC Engineerint Team for Hire", azaz "Az iPaq PocketPC Tervezőmérnök csoport állást keres" címszó alatt jelent meg, amelyben az "iPaq fő tervezőcsoportja" keres új munkahelyet. "Az iPaq vezető tervezőcsoportja új lehetőségeket keres, és győztes PocketPC eszközöket szeretne gyártani a társaságának. Ez a csoport készítette a jelenlegi iPaq eszközöket, és olyan új modelleket is, amelyek a közeljövőben jelennek meg. Csapatunk segítségével cége magamögé utasíthatja a konkurenciát" - áll a The Vaulton megjelent hirdetésben.


"Tapasztalt csapatunk rendelkezik az új eszközök gyors elterjedéséhez szükséges kapcsolatokkal. Igen, mi tudjuk, hogy mi várható a piacon a jövőben, és nem jelent problémát számunkra az olyan funkciók integrálása a PocketPC eszközökbe, amelyek által azok értéke megnövekedik. Mind az otthoni, mind az üzleti felhasználók igényeinek megfelelően alakíthatjuk az eszközöket."

Mivel a Hewlett-Packard és a Compaq egyaránt jelen van a PocketPC PDA piacon, a két cég egyesülésével a Compaq PDA részleg várhatóan megcsonkulna. Az egyébként népszerű Compaq iPaq PDA eszközök fejlesztőinek reakciója ezért nem mondható igazán meglepőnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • G.I.Gig #1
    nyugi srácok tuti találltok állást ilyen háttérrel