JohnnyCage

Az AOpen elnézést kér az Inteltől

A tajvani AOpen Inc. lába alatt meglehetősen forró a talaj. Az alaplapok és egyéb kiegészítők gyártásával foglalkozó cég pénteken hivatalosan kért elnézést az Inteltől a Brookdale alaplapok idő előtti bejelentése miatt.

Az AOpen Inc., amely az ACER Group egyik leányvállalata, egy elhamarkodott, augusztus 27-ei sajtóközleményben bejelentette az Intel Brookdale Pentium 4 chipkészletének hivatalos megjelenési idejét, valamint technikai részleteket is közölt a chipsetről. Az AOpen a társaság új, Brookdale-alapú Pentium 4-es alaplapjainak bejelentése közben adott hírt minderről.

A probléma az, hogy az Intel hivatalosan csak szeptember 10-én adja ki a Brookdale-t, ezért szigorúan kikötötte az alaplapgyártóknak, hogy szeptember 10. előtt nem közölhetnek technikai részleteket sem a Brookdale chipkészletről, sem az arra épülő alaplapokról.

A társaság most az Intel elnézését kéri a baklövésért, és megkért minden írott és nyomtatott média kiadót, hogy ne adják le a 27-én megjelent sajtóközleményt. A két elhamarkodottan bejelentett AOpen alaplap egyébként az AX4BS és MX4BS típusjelet viseli. Tony Yang, az AOpen marketing menedzsere szerint a sajtóközlemény nem kerülhetett volna fel a társaság weboldalára idő előtt, ha a megjelenítésre váró közlemény végigjárja a megszokott procedúrákat. Egy tévedés folytán az információ a vezetőség engedélye nélkül került fel a weboldalra.

Bernie Tsai, az AOpen vezérigazgatója elmondta, hogy a tévedés rossz fényt vethet az egész társaságra, amely egyébként hosszú évek óta rendkívül jó kapcsolatban áll az Intellel. "Az AOpen elnézést kér, amiért a bejelentés véletlenül idő előtt történt meg, és esetleg kárt okozott ezzel az Intel Corporationnak" - mondta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!