Mikeyy

A Compaq árcsökkentéseket jelentett be

A Compaq Computer bejelentette, hogy a Compaq iPAQ otthoni internetes eszközeinek árát 200 USD-vel csökkenti, és hat hónapnyi ingyenes hozzáférést biztosít a továbbfejlesztett MSN Companion 2.0 szolgáltatáshoz.

A Compaq iPAQ otthoni internetes eszközök IA-1 illetve IA-2 változata egyszerű, megbízható és azonnali internet hozzáférést biztosít, így tökéletes megoldás azoknak, akik először vásárolnak olyan készüléket aminek segítségével internetezni tudnak. Most az MSN Companion 2.0 segítségével az iPAQ IA-1 és IA-2 készülékek szélessávú támogatást kapnak, és alkalmasak otthoni hálózatok kialakítására, így kielégítik az olyan családok igényeit is, ahol több helyen is igény van az internetre.

Az új, alacsonyabb árak, amelyeket a Compaq június 10.-től vezet be - az IA-1 esetében 399, az IA-2 esetében pedig 299 dollár - magukban foglalnak hat hónapnyi MSN internet hozzáférést, és ehhez nincs szükség hosszú távú szerződésekre. A könnyű telepíthetőséggel és használhatósággal, illetve a hasznos tanítóprogramok segítségével a Compaq otthoni internetes eszközei az internetezés legegyszerűbb platformjaivá válhatnak. Mindkét modell 32 MB SyncDRAM-ot, és 16 MB Flash memóriát tartalmaz, illetve egy 56K V.90 belső modemet. A két típus között a fő eltérések a kijelző típusában, illetve az USB portok számában van.

Mindkét modell kilenc különböző felhasználót tud kezelni, és a többfelhasználós bejelentkezés lehetővé teszi, hogy a különböző családtagok az iPAQ készülékek, vagy a már meglevő számítógépek segítségével (amely MSN Explorer-t futtat) könnyedén elérhessék saját beállításaikat, magánlevelezésüket, és ismerőseik listáját. A felhasználók egy névleges díj fejében a már meglevő telefonos vagy szélessávú internet előfizetésüket is használhatják az MSN-en keresztül.

Azok a felhasználók, akik már megvásárolták az IA-1 vagy az IA-2 korábbi változatait, automatikusan ingyenes szoftverfrissítéseket kapnak, hogy kihasználhassák az MSN által újonnan bevezetett lehetőségeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!