Mikeyy

Új Motorola telefon új üzenetküldési lehetőségekkel

A Motorola és a VoiceStream Wireless (kommunikációs szolgáltató társaság) bejelentette a V100 Personal Communicator-t - ami egy teljesen új megközelítést jelent a vezetéknélküli kommunikációban - és a Ping Pong nevű, vezetéknélküli internetes szöveges kommunikációra alkalmas szoftvert.

A V100 tartalmaz egy teljes billentyűzetet, és egy nagyméretű kijelzőt, amelyek lehetővé teszik a szöveges üzenetek egyszerű és gyors szerkesztését a sok képességgel rendelkező mobiltelefonon. A V100 a VoiceStream új, Ping Pong nevű üzenetküldő szolgáltatásával kombinálva a vásárlók számára az első olyan mobil kommunikációs csomagot nyújtja, amelynek segítségével utazás közben is könnyedén folytathatunk hang és szöveges kommunikációt.

A V100 alapjában véve lehetővé teszi a hagyományos telefonbeszélgetések lefolytatását, SMS üzenetek küldését, és az internetről történő információszerzést. A Ping Pong szolgáltatással kiegészítve azonban a telefon felhasználói küldhetnek és fogadhatnak szöveges üzeneteket, különböző figyelmeztető jelzéseket kaphatnak a webről, és használhatják az AOL Instant Messenger (AIM) szolgáltatását.

Az új, két-utas üzenetküldő szolgáltatás segítségével az előfizetők maximum 140 karakteres szöveges üzeneteket küldhetnek és fogadhatnak telefonjaikon, más telefonokról vagy bármilyen egyéni illetve csoportos e-mail címről, ezen kívül figyelmeztető üzenetek nagy választéka áll rendelkezésükre. A VoiceStream minden vásárlója kap egy e-mail címet a mobiltelefonja számára.

A Ping Pong felhasználói számára az AOL Instant Messenger szolgáltatás azonnali üzenetküldési lehetőségeket nyújt két telefon, telefon és PC vagy más eszköz, illetve PC és telefon között, ezen kívül az előfizetők hozzáférhetnek az ismerősök AIM-en tárolt listájához, így láthatják, hogy melyik barátjuk van online.

A Motorola V100 megvásárolható többek között a VoiceStream boltjaiban, illetve a Best Buy oldalain. A VoiceStream a "Talk and Text" akció keretében havi 25 USD-ért 100 perc beszélgetési időt, 500 Ping Pong üzenet küldését és az AOL Instant Messenger használatát teszi lehetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laalee #1
    naccerü, szerintem mindenki dobja ki a mobiljat es vegyen ilyen debilseget.