SG.hu

Fejszével verte szét fia számítógépét egy ságvári férfi

Mert nem akart besegíteni a favágásba.

Az eljárás adatai alapján 2022. március 15-én dél körül egy ságvári lakos összeveszett a gyerekével, mert a fiú arra hivatkozva, hogy játszik a gépén, nem akart segíteni fát vágni. A férfi ekkor dühében fejszével szétverte a számítógépet, amelyben az elsődleges szakvélemény szerint több százezer forint kár keletkezett.


A Siófoki Rendőrkapitányság az ügyben rongálás vétség gyanúja miatt indított eljárást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Frekvency #21
  engem az érdekelne, hogyan lett ebből ügy!! Feljelentette az apját vagy mi van itt? Gondolom valami gépre tetovált vérpistike az alanyunk...
 • globint #20
  Volt ismerősöm, akinek meghaltak a szülei, a nagymama nevelte, szeretettel, szelíden. A srác keményen bánt a nagymamával, ha nem kapott pénzt cigire, italra, benzinre, bevitte a motort a lakásba, és addig túráztatta, amíg az utolsó fillért is kivakarta a nagymamából. Szerintem az ujsághírban szereplő srácnak és az én ismerősömnek is a páros lábbal kirugás lett volna a megoldás!
 • lammaer #19
  Biztos vmi OP videókártya volt benne :)
 • Caro #18
  Egy vacak 1 TB blue HDD? Okés, az alsó nem látszik, nem gondolom hogy nagyon más lenne.
  Ez hogy lesz több százezer kár?
  Azt én sem értem, ha a gépet nem a gyerek vette, akkor mi alapján jelenti fel az apját.
  Ha ő vette, az más dolog. Egyik fél sem tanúsított méltó magatartást, az biztos.
  Fater is inkább szétverés helyett join-olt volna... lehet fát sem kell vágni, mert befűtik a szobát :)
 • noland #17
  Egész csinos designt kapott a gép, az ilyenekért 100ezreket szoktak kérni, a Jófogáson is kapkodnának utána, meg a Hardveraprón. XD
 • rebekakocsis #16
  Ez ott sántít, hogy én például ugrottam, ha a szeretett személy szólt. Nyilván nem először történt. Nem ez a megoldás,de igenis van másik oldal. Sajnos a gyerekek ezt látják a médiában , iskolában, mindenhol. Nincs a szülőknek már tekintélye, illetve nagyon nehezen lehet a külső hatások ellen küzdeni. Szóval lehet nevelni , kell is , de azért a kötelességeket ne felejtsük már el. Utána jöhetnek a jogok. Ha felnőtt akkor bizony húzhat a picsába, mert ez nem az első eset volt. Ha meg kiskorú akkor meg nagyon szigorúan kell megfogni, bár ez innentől szinten lehetetlen.
 • Gabbbbbbbbbbbb #15
  Úgy nagyjából Wobbler-el értek egyet. Elég szomorú hogy ezt a két bites "apát" véditek. Olyan gyerekkel én még nem találkoztam, aki életében egyszer sem mondta azt, hogy most nem, mert játszok. Legyen az búgócsiga, tini szerető, vagy számítógép. Amennyiben sokszor fordult már ez elő, akkor vegye el a gépet, akár adja is el Jófogáson, de ne verje szét fejszével.

 • wobbler #14
  Érdekes,hogy azzal senki sem foglalkozik,hogy a gyerekben milyen-talán egész életére kiható traumát okozott az apja,aki a *védelmezője* példaképe,szeretett személy,milyen agresszív,bántó,kárt okozott neki,mivel a hőn szeretett játékát durván megsemmísítette.
  Ez az apa-fiú kapcsolat tökéletes lerombolása.Ha nem tudta ez a féreg okosabban megoldani a problémát,akkor minek csinált gyereket ?
  A következő konfliktusnál a gyereknek esik neki baltával?Tipikus.
  Probléma van ? Akkor ereszd szabadjára a dühöd,és agresszióval oldd meg ! Nem számít,hogy a fiad.Okozz Neki minnél nagyobb fizikai,és lelki kárt.Törd össze,
  semmisíts meg a szembenállást.
  A gyereket nevelni kell ! Nem ellenség,hanem a fiad./Már ha megérdemled/
  Nyugodt lehet,hogy kamatostul vissza fogja kapni,ha a gyerek felnő.
 • lammaer #13
  Ilyen ügyben a rendőrség nyomoz? Az igen!

  Gondolom kell statisztika javításra. De az is biztos hogy apaként ezek után hogy a gyerek feljelentett, innentől kezdve moshat főzhet magára, meg veheti meg a ruhákat meg a kaját abból a pénzből amit keres. És örüljön hoy nem sarcolom meg a lakbérért.

  Mert hogy én innentől kezdve egy szalmaszálat nem tennék keresztbe az érdekében, az is biztos.


  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.03.22. 23:00:19
 • Munkas #12
  Az is agresszió, ha elzavarod otthonról. Talán még nagyobb is. De az életet sem lehet agresszió nélkül megoldani. A gyerek előbb utóbb belefut, hogy a környezetében lévő emberek hangulatától is függ, hogy kell reagálnia a különböző interakciókban. A fejsze persze ritkán kerül elő, de hülye főnök, hangulatváltós tanár, hisztis feleség stb. már általános jelnség.
  Egyik sem viselné jól, a "Haggyá' már most jártszok!" szöveget :)