Berta Sándor

Jön a Fuchsia az első generációs Nest Hub eszközökre

Megerősítést nyert a néhány hónappal ezelőtt kiszivárgott információ.

Május végén ismertté vált, hogy a Fuchsia frissítésként érkezik az első generációs Nest Hub készülékekre, amelyek egy okosképernyő és egy beszédasszisztenssel kiegészített okoshangszóró ötvözetének számítanak. Ezeken a termékeken az operációs rendszer a Cast OS-t váltja le anélkül, hogy változtatna a funkciókon vagy a kezelőfelületen.

Most a 9to5Google és a The Verge írta meg, hogy az előzetes kiadás néhány tesztje után a webes konszern elkezdi terjeszteni a Fuchsia operációs rendszert az első generációs Nest Hub modelleken. A lépésre egy aktuális firmware-frissítéssel kerül sor. A hírt a Google is megerősítette.

Az első generációs Nest Hub eszközökhöz kiadott frissítés kiszállítására néhány hónappal a Fuchsia előzetes változatának a tesztelése után kerül sor, amelyben minden készüléktulajdonos önként részt vehetett.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Fuchsia mennyi idő alatt települ majd fel az összes első generációs Nest Hub termékre. Az viszont biztosra vehető, hogy a következő hónapokban folyamatosan nőni fog az operációs rendszerre elérhető alkalmazások száma.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!