Berta Sándor

Akár sportolóknak is ajánlott az LG maszkja

A gyártó a kiegészítőbe két ventilátort, hangszórót és mikrofont épített be.

Az LG bemutatta a PuriCare Wearable Air Purifier nevű maszkját, amelyet többek között sportolóknak ajánl. A dél-koreai konszern a terméket augusztustól kezdi el kiszállítani a megrendelőknek. Arról már döntés született, hogy Thaiföld lesz az első ország, ahol az új arcvédő megoldást kapni lehet majd. A maszk ára és a pontos megjelenési időpontja ugyanakkor még nem ismert.


Az LG PuriCare Wearable Air Purifier tervezésekor kifejezetten szempont volt, hogy kényelmes legyen, akár a sportolók is hordhassák anélkül, hogy korlátozná a légzést. Ennek köszönhetően a szakemberek a kiegészítőbe két ventilátort is beépítettek, s azt ellátták még hangszóróval és mikrofonnal is. A 94 gramm súlyú termék ventilátorai automatikusan reagálnak a felhasználó légzésére, hogy így tegyék lehetővé a természetesebb és egyszerűbb légzést. A légforgatók megakadályozzák a beépített lencsék bepárásodását és az izzadást. Az 1000 mAh-s akkumulátor nyolc órán át kínál elegendő üzemidőt, a töltés 2 órát vesz igénybe és USB-kábelen keresztül lehetséges.

A maszk némileg hagyományosabban néz ki, mint a Razer által januárban bejelentett Hazel, amely a vírusok és a baktériumok elleni hatékony védelmen túl ventilátort, mikrofont, hangszórót és RGB-világítást is fog kínálni. Emellett szintén elérhető lsz a Honeywell és a Will.i.am nevű rapper (William James Adams Jr.) Xupermask nevű kiegészítője, amely Bluetooth-támogatást, integrált vezeték nélküli fülhallgatókat, feltölthető akkumulátort, három darab kétsebességes ventilátort és LED-eket kínál majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!