Franczy

Logitech SoundMan Xtrusio DSR-100

A leginkább különböző számítógépes kiegészítőiről ismert Logitech cég a SoundMan hangszórócsalád új tagjaként bemutatta a jelenlegi legnagyobb teljesítményű termékét, a Logitech SoundMan Xtrusio DSR-100 nevet viselő számítógépes hangszórószettet.

A 179.95 dolláros (~54e Ft) áron kapható új Logitech termék mostantól megrendelhető a Logitech website-ján, de világszerte is hamarosan feltűnik majd a boltok polcain. Tekintsük át röviden, hogy mit is ígérnek a Logitech cég marketingesei!

A Logitech SoundMan Xtrusio DSR-100 hangszórószett 100 Wattos teljesítménye révén ideális megoldást jelent a számítógépes játékok, vagy akár a DVD filmek megszólaltatásához is. A szabadalmaztatott LIMAD (Linear Magnetic Drive) technológiának köszönhetően az új Logitech hangfalak a legmélyebb hagokat is erőteljesen szólaltatják meg, de a magas hangok is szépen szólnak az új hangszórókból.
A SoundMan Xtrusio DSR-100-as Logitech termék egy 4+1 csatornás digitális surround (térhatású) hangfalrendszer mely a legfejlettebb ipari technológiák felhasználásával készül. Az elegáns megjelenésű, alumíniumból készült mélynyomó és a négy szatellit hangszóró már formai kialakításában is szakít az eddigi hagyományokkal, így "már rájuk nézni is kellemes".

Az új Logitech hangfalrendszerben helyet kapott mélynyomó egy nagyon erős alumínium ötvözetből készül, így a tervezőknek egy nem csak nagyon megnyerő hangú, hanem egy külsőre is szép hangfalat sikerült összeállítaniuk. A SoundMan Xtrusio DSR-100 ezenkívül kompatibilis minden analóg sztereó, digitális PCM sztereó, analóg 4.1-es és digitális 4.1-es audio jelforrással.

A hangfalrendszer részét képezi a SoundTouch nevet viselő távirányító berendezés is, melynek segítségével távolról is könnyedén szabályozható a rendszer hangereje, és természetesen a ki-be kapcsolás is megoldható ennek segítségével. A rendszer egyébként beépített tápegységgel is rendelkezik.

A Logitech SoundMan Xtrusio DSR-100 hangfalrendszer mellé jár egy ingyenes PowerDVD program, amely egy olyan DVD lejátszó szoftver, melynek segítségével akár Dolby Digital hangzás is elérhető. A csomag értékét mindenképpen növeli az említett szoftver, hiszen a PowerDVD amúgy 49 dollárba (~15e Ft) kerül. Az új Logitech SoundMan Xtrusio DSR-100-as hangszórókat egyébként a következő csoportosulások is jóvá hagyták már: EMusic.com, Kool Karaoke, MAGIX, MusicMatch, QSound, SoundJam.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!