Mortimer

A Logitech új netkamerája

A Logitech bejelentette az új QuickCam Pro 3000 internetes videokameráját, amely az otthoni internetezési szokásokat, a mindennapi kommunikációt is megváltoztathatja.

A cég az Internetes kamerák piacán már eddig is vezető pozíciót töltött be, amit most az új 3000-es típussal meg is erősíthet. A QuickCam termékcsalád elsősorban otthoni használatra készült. Egyik legfontosabb feladata, hogy az Internetes kommunikációk közvetlenebbé tegye.

Az új QuickCam Pro 3000-es típust 640x480 (VGA) felbontású, CCD érzékelővel látták el, aminek köszönhetően tiszta és élethű képek rögzítésére képes. Ekkora felbontás mellett 30 kép/perces sebesség érhető el. A képélesség manuálisan állítható be. A kommunikáció még hatékonyabbá tételéhez egy kiváló minőségű beépített mikrofont is tartalmaz. Természetesen alkalmas video emailek küldésére és fogadására. Ehhez minimálisan egy 14.4Kbps sebességű modemre van szükség. Támogatja az AOL 4.0, a Microsoft Outlook Express és a Netscape Mail szoftvereket.

Lehetőség van élő video hívások lebonyolítására is. Ehhez minimálisan egy 28.8Kbps sebességű modemet kell használni. A QuickCam pro 3000 kamera mellé a vásárló megkapja többek között az MGI VideoWave III SE, PhotoSuite III SE, Microsoft NetMeeting, Real Networks Realplayer G2, DigitalRadar II szoftvereket is.
A QuickCam Pro 3000 szállítása már elkezdődött. Az ára körülbelül 100 dollár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!