JohnnyCage

Britney Spears áll a Lycos 2000-es toplistájának élén

[IDG] A tini popsztár, Britney Spears végzett a Lycos internetes keresőrendszer 2000-es évi top 50 listájának élén, amely lista a netezők által leggyakrabban keresett embereket, helyeket, dolgokat, stb. regisztrálja.



A Lycos Inc., a világ egyik legnépszerűbb internetes keresőjének tulajdonosa, a napokban tette közzé a január 1.-e és november 25.-e közti időszakban legtöbbet keresett 50 kifejezést. A Lycos 50 először manuális szűrésen ment át, ahol olyan kifejezéseket, mint a "sex", az "mp3", a "news" és a "weather" kivettek a listából, mondta a Lycos szóvivője.

"A Lycos 50 irányvonalakról szól, nem általános kifejezésekről. Mindenki tudja, hogy minden keresőbe a legtöbbször a "sex" szót írják be.", mondta Renzo Moscou, a Lycos holland szóvivője. A toplista készítői az azonos kifejezésekhez kapcsolódó keresési kérelmeket összesítették, és ezek együtt kaptak helyet a listán.



A listán több gyorsan népszerűsödő rajzfilm és rajzfilmfigura is helyet követelt magának, mint például a Dragonball és a Pokemon. A 2000-es év legnagyobb "felfedezettje" mégis a Napster, amely a nyolcadik helyet szerezte meg. A további "győztesek" a Summer Olympics (azaz Nyári Olimpiai Játékok), amely a 10. helyen végzett, az amerikai elnökválasztás a 12. hellyel, a marihuana a 20. hellyel. A Biblia a 25. lett. Britney Spears mellett további két sztár végzett az első tízben, Pamela Anderson a hatodik hellyel, és Jennifer Lopez 9. helyével.



Madonna az előző évek jó eredményeihez képest most csak a 37. lett. Az elmúlt évek nagy sztárjai közül sokan most fel sem kerültek a listára. Ilyen sztár például Jennifer Love Hewitt, aki látszólag teljesen eltűnt a listáról. A Lycos elképzelése szerint a jövő évi Lycos 50 főszereplői többek között a Tool és a Destiny's Child együttesek, a Tomb Raider és a Lord of the Rings mozi, valamint a színésznő Angelica Jolie lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!