Gyurkity Péter

Jön a Motorola One Action és One Pro

Kibővül a sorozat, a két további példány neve már ismertté vált.

A Motorola kapcsán legutóbb a One Vision hardveres és egyéb részleteiről számoltunk be, amelyet nem sokkal később követett a kihajtható kivitelben készülő RAZR típusról szóló hír. Külső források szerint azonban két további példány van készülőben, amelyek a One-sorozatot bővítenék ki.

A Lenovo igencsak kedvező fejleményekről számolt be a napokban, hiszen az általuk közzétett pénzügyi jelentésben többek között a Motorolától megszerzett telefonos részleg nyereséges jellegének visszanyeréséről írnak. Eszerint tehát jól haladnak a korábban meghatározott menetrend végrehajtásával, miközben a PC-k terén egyes piacokon (így például Kanadában) már az első helyre nyomultak előre. Hivatalos információ ugyan egyelőre nem áll rendelkezésünkre a további telefontípusok várható megjelenéséről, azonban korábban többször megbízhatónak bizonyult külsős források szerint itt bőven lesz miből válogatni. Evan Blass például arról számolt be, hogy alakulóban van a Motorola One Pro és a Pro Action, amelyekről azonban ezen kívül még nem sokat tudunk.

Korábban a gyártó háza táján mindössze a One Action típusról szóló pletykák bukkantak fel, így a One Pro esetleges megjelenése mindenképpen újdonságnak számít. A múlt hónapban közzétett beszámoló alapján a One Vision hivatalos megjelenése volt soron, ez időközben (május közepén) meg is valósult, azonban a két újabb példány felbukkanására is sort kerítenének még az év vége előtt, így minden valószínűség szerint a második félévben bővül majd ki a kínálat. Az eddig látott jelek arra utalnak, hogy ez a két telefon is a középkategóriában rajtol majd el, vagyis viszonylag erős hardver és friss androidos szoftver kombinálására számíthatunk, remélhetőleg kedvező áron, hiszen enélkül nem sok értelme lenne a próbálkozásnak.

További információk közzététele esetén mi is beszámolunk majd a fejleményekről, erre valószínűleg nem kell már sokat várni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!