MTI

Több mint duplájára nőtt az Alza.hu forgalma tavaly

Az Alza magyarországi nettó forgalma meghaladta a 12 milliárd forintot tavaly, ami 129 százalékos növekedés az előző évhez viszonyítva - közölte a vállalat.

Az előzetes eredmények szerint az Alza.cz részvénytársaság tavalyi nettó forgalma elérte a 25 milliárd cseh koronát (312 milliárd forint), ami 19,3 százalékos bővülés az előző évhez képest. Az e-kereskedő összesen 10,3 millió megrendelést teljesített, 30 százalékkal többet, mint 2017-ben. A közlemény szerint az Alza.hu-nál a legkelendőbb termékek a kávéfőzők, a játékkonzolok, a mobiltelefonok és a televíziók. A webáruház elindította sportrészlegét, valamint tervezik vadászat, kert és autó-motor részleg indítását is. A vállalat idén bővíti szolgáltatásait, és tovább javítja az ügyfélpanaszok kezelésének folyamatát.

A cseh piacon 25 éve jelen lévő webáruház bemutatótermeket és üzleteket működtet Ausztriában, Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában, de internetes oldalairól az Európai Unió valamennyi országából lehet rendelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • csicso82 #4
  Nem tudom milyen náluk "gariztatni" de 2 éve szerintem még nem is hallottam róluk tehát így nem nehéz növelni a forgalmukat.
 • Lifeforce #3
  Aztán amikor gariztatni kell, jön a meglepetés... :D:D:D
 • csicso82 #2
  Ez 100%-ban tévéreklámok hatása. Költséges de megéri. Anyámék is anno mikor behalt a mosógép egyből kerestek hogy nézzek rá az EMAG-ra hátha van valami jó gép. Ez vagy 2 éve volt akkor az EMAG pörgött nagyon, mert ők ezt ismerik ezt látják.

  Nem is lenne gond, ha tisztulna a piac és a mostani kismillió cégből maradna vagy 1 tucat.
 • Zoliz #1
  A gyengébbeknek. Alza . hhúuú
  Ez a hulladék dedó adja el.