Gyurkity Péter

Jön a Motorola One Vision

A Samsung-chippel szerelt példányt pedig a csúcskategóriás Moto Z4 egészíti majd ki.

A Lenovo tulajdonában tevékenykedő cég még februárban mutatta be a Mogo G7-sorozat példányait, azóta pedig arról olvashattuk, hogy saját hajlítható telefonnal is készülnek. Most másik két változatról szivárogtak ki további részletek, ezeken futunk tehát végig.

A gyártó tavaly több, az Android One programba illeszkedő típusról is lerántotta a leplet, ezt pedig a jelek szerint most a Motorola One Vision követi, a külső forrás ugyanis arról számolt be, hogy a telefon hamarosan bemutatkozhat. Ez érdekes módon a Samsung Exynos 9610 chipet kapná meg, amihez 3 vagy 4 GB RAM, egy 32, 64, illetve 128 GB-os tároló, az Android 9 Pie, egy 3500 mAh-s akkumulátor, egy 6,2 hüvelykes, a 21:9-es képarányt támogató kijelző, az azon ejtett apró lyuk, a 2520 x 1080 pixel felbontás, egy hátoldali iker-kamera (48 megapixeles főkamerával), valamint egy egyelőre ismeretlen szelfikamera csatlakozik majd. A jack-dugó és az USB Type-C megmarad a listán, az ár 400 dollár körül lenne, a megjelenésre pedig Európában is sort kerítenek.

A csúcskategóriát a cég kínálatában egyértelműen a Moto Z4 képviseli majd, amelyről most bukkant fel egy sajtónak szánt renderkép. Érdekes módon itt megmaradnának az esőcsepp formájú bevágásnál, vagyis pont a Samsung filozófiájával ellenkező módon cselekednek (ott ugyanis a csúcskategória kapta meg a kijelzőn ejtett apró lyukakat), az előlapon megmarad a némileg vastagabb alsó káva, míg a hátoldalon nem sok minden változik a Z3-hoz képest. Az 5G-t minden bizonnyal itt is csak kiegészítőn keresztül támogatják majd, a teljesítményt viszont már a Snapdragon 855 biztosítaná, ehhez pedig még jobb kamerák, valamint egyelőre ismeretlen további jellemzők társulnának – ezekről nyilván majd az elkövetkező hetekben jelennek meg további információk.

A cég egyes hírek szerint nem dobná piacra a Z4 Play típust, itt tehát némileg egyszerűsödne a kép.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dregnarr1 #1
    Rossz háttérválasztás, először azt hittem, hogy szét van törve. :D