Gyurkity Péter

Bemutatkoztak a Moto G7-telefonok

A Lenovo bemutatta az új családot, amely négy különböző példányt tartalmaz.

Január végén már mi is írtunk a Motorola várható újdonságairól, megemlítve, hogy 4 eltérő példány megjelenésére számíthatunk. Most a hivatalos bemutatóra is sort kerítettek, így minden részlet kiderült. Lássuk, mivel hódítana a Lenovo az idei évben!


Az európai hivatalos oldalon megtaláljuk a fontosabb jellemzők listáját, amelyből egy gyors összehasonlítást is elvégezhetünk. Jól látszik, hogy a cég igyekszik a lehető legnagyobb szegmenst lefedni, bár nyilván nem a belépő szinttől az abszolút csúcskategóriáig terjed a kínálat, de mégis biztosítanak választási lehetőséget. A legszerényebb változatként a Moto G7 Play érkezik, amely egy 5,7 hüvelykes kijelzőt kapott, ehhez a 720p felbontás és 2 GB memória csatlakozik, míg a Moto G7 Power már 6,2 hüvelykes panelt társít 3 GB memóriához, valamint egy jóval méretesebb, kereken 5000 mAh-s akkumulátorhoz, némileg magasabb áron. A chip marad ugyanaz (Snapdragon 632), míg a hátoldali kamera sorrendben 13 és 12 megapixeles lesz, a belső tároló pedig egységesen 32 GB-os, ami microSD révén tovább bővíthető.


A Moto G7 már az 1080p felbontás révén kínálna picit többet, bár ezzel egy időben a memória mérete is 4 GB-ra ugrik, a belső tároló pedig alapesetben is 64 GB-os kapacitást biztosít. Az első két példánynál alkalmazott 8 megapixeles szelfikamera mellett a hátoldalon itt már egy iker-modul jelenik meg (12 és 5 megapixeles szenzorral), míg az akkumulátor marad 3000 mAh-s. A Moto G7 Plus lesz a legerősebb készülék, itt egy 6,24 hüvelykes kijelzőt kapunk, 1080p felbontással, picit izmosabb Snapdragon 636 chippel, egy 16 és 5 megapixeles hátoldali iker-kamerával, valamint egy 12 megapixeles előlapi példánnyal. A bevágás mind a 4 példányon megjelenik, a G7 és G7 Plus (amely egyébként az USA-ban nem lesz elérhető) viszont egy apró, esőcsepp formájú notch-ra bízza ezt a feladatot.


Ami az árakat illeti, ez sorrendben 200, 250, valamint 300 dollár lesz, a G7 Plus pedig 300 eurót kóstál majd a kontinensen. A szoftveres oldalon az Android 9 Pie fut majd, a telefonok pedig megtartják a hagyományos jack-dugót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • muerte2 #1
    Ez olyan minta 9510-es. :D