Gyurkity Péter

Beárazták a Moto G7-szériát

A gyártó igyekszik kedvezőbb ajánlattal előállni a siker reményében.

Az év elején már hírt adtunk arról, hogy idén 4 különböző változatra számíthatunk, legalábbis ami a Moto G-család frissítését illeti, akkor azonban a várható kereskedelmi árakról még nem esett szó. Most az árak is felbukkantak, bár itt még nem minden részlet tűnik biztosnak.

A külsős kiszivárogtató jóvoltából arról olvashatunk, hogy mivel 4 különböző készülék jelenik majd meg, ezek egy része nagy valószínűség szerint megtartja a tavalyi árakat, míg a szerényebb változat kedvezőbb induló áron startol majd el a piacon. Ez utóbbi a Moto G7 Play lesz, amely a G6 Play esetében látott 199 eurós ár helyett egy kedvezőbb, 149 eurós címkével rajtolna el, ami mindenképpen jó hír azoknak, akik nem feltétlenül szeretnének kifizetni egy vaskos összeget egy új fejlesztésért. Fontos eltérés továbbá, hogy míg a tavalyi modell a már igencsak korosnak számító Snapdragon 430 chipre épült, az idei változat a Snapdragon 632 típust kapná meg, ezzel egyben a teljesítmény is megugrana, hiszen ily módon a Moto G6 Plus előtt, nagyjából a Nokia 6.2 szintjén teljesítene majd a típus.

Idén többek között éppen ez a módosítás teszi lehetővé a 4 modell egyszerre történő bemutatását és piacra dobását. A Play egyébként a fenti chip mellett egy nagyobb előlapi bevágást kapna, míg a Moto G7 Power (az új modell) a Snapdragon 625 chipre, valamint egy 5000 mAh-s akkumulátorra támaszkodna, egy némileg kisebb bevágással, várhatóan 209 eurós induló áron. A Moto G7 és a Moto G7 Plus árát illetően ezúttal nem jelent meg újabb információ, ám ezek nagy valószínűséggel a tavalyi áron rajtolnának el, vagyis 249 és 299 euróról lenne itt szó, míg az előlapi bevágás egy még kisebb, esőcsepp formájú példány lesz, az új dizájn jegyében. Az ujjlenyomat-olvasó mind a 4 példányon a hátoldalon helyezkedne el, ez utóbbi két telefon pedig itt iker-kamerát kap.

A hivatalos bemutató várhatóan az MWC alatt lesz majd, így alig 2 hét van már csak hátra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!