SG.hu

Pop-up üzletet nyit a Huawei Budapesten

A 25 négyzetméteres üzletben a gyártó okostelefonjai mellett az érdeklődők megtalálhatják a cég táblagépeit, notebookjait és közel száz kiegészítő közül is válogathatnak.

Hazánkban első alkalommal nyit Pop-Up Store-t a Huawei. A modern kialakítású üzletben a gyártó összes eddigi sikerkészüléke megtalálható lesz, a társaság kínálatában fellelhető mobil-tartozékokat és kiegészítőket is beleértve. Az Aréna Pláza földszintjén, szombaton debütáló Store-ban szakképzett eladók segítenek az érdeklődőknek megismerni a vállalat okoskészülékeit és a vásárlók az eszközök használatával kapcsolatos tanácsadást is igénybe vehetnek. A Huawei Pop-Up Store kínálatában a tavalyi év zászlóshajó készülékei, a Mate 20 Pro és Mate 20 mellett többek között az előző, mesterséges intelligenciával támogatott okostelefonszériák, mint a P20 és a P Smart, illetve a táblagépek közül a MediaPad M5 Lite és a gyártó első notebookjai, a MateBook X Pro és a MateBook D 15,6” is elérhetők lesznek.

A Huawe Pop-Up Store az Aréna Pláza nyitva tartásának megfelelően (Hétfő – Szombat: 10.00 - 21.00, Vasárnap: 10.00 - 19.00), a bevásárló központ keleti bejáratánál, a földszinten, a hét minden napján várja az érdeklődőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #2
    A Pop-up bolt az kicsi bolt? :-O
  • Macropus Rufus #1
    Nem tudtam mi az a pop-up bolt. Most már tudom. Wow. És ez egy komoly hír, hogy egy kvázi sátorban lévő telefon képviselet nyílt nálunk. Ez a cucc demonstrálja a hosszútávú bizalmat amit a cégbe kellene fektetnem mint vevő.