Mortimer

Új Dreamweaver a Macromedia-tól

A Macromedia ma bemutatta a Dreamweaver platform új generációját, mely a Dreamweaver 4, a Dreamweaver UltraDev 4 és a Fireworks 4 programokat foglalja magában.

A szoftverek megjelentetését a Dreamweaver Conference 2000 rendezvényhez igazították.

"A Dreamweaver, a Dreamweaver UltraDev és a Fireworks programok többet foglalnak magukba, mint régi szoftverek újabb változatait. Ezek a programok közös erővel, a valós integrációnak köszönhetően, mind a teljesítményt, mind a költségeket tekintve egy sokkal hatékonyabb környezetet biztosítanak a felhasználók számára." - mondta Kevin Lynch, a Macromedia-tól.

Az együttműködő szoftvertermékek képesek grafikákat, kódokat cserélni egymás között. A Dreamweaver programban a fejlesztők pontosan meghatározhatják, hogy milyen változtatásokat alkalmazzon a HTML kód megfelelő területein automatikusan a program úgy, hogy a régi tartalom se vesszen el. Az új változat már támogatja a SP, JSP, CFML, a PHP, a HTML és az XML nyelveket is.

Új szolgáltatás továbbá, hogy immár könnyedén importálhatunk tartalmakat a Microsoft Word, az Excel és az Access programokból. A Fireworks 4 kibővített rendszerének köszönhetően új, komplexebb pop-up menüket készíthetünk, melyeknek köszönhetően átgondolt navigációs rendszereket fejleszthetünk ki. Az animációknak köszönhetően biztosított az interaktivitás is.

A Dreamweaver ára 299 dollár, a Fireworks programmal együtt (Dreamweaver 4 Fireworks 4 Studio) 449 dollár. Az Ultra Dev 4 599 dollárba kerül. A szoftverek decemberben kerülnek a boltokba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!