Gyurkity Péter

Négy Moto G7 van érkezőben

A cég elsősorban a hardverrel és a bevágás méretével különbözteti meg ezeket egymástól.

A Motorola (pontosabban a Lenovo) kapcsán jól tudjuk, hogy a sorrendben hetedik generációs Moto G-telefonok érkezése van napirenden, erre pedig a közeljövőben sor kerülhet. Legutóbb a Moto G7 és G7 Plus kapcsán jelentek meg korai renderképek, amelyek többnyire azonos kivitelt mutattak meg nekünk, most azonban már mind a 4 eltérő példány külalakját megismerhetjük, a hardver bizonyos elemeivel együtt.

A most online közzétett felvételek alapján a cég nemcsak a hardveres komponensekkel, de a kijelzőn elhelyezett bevágás méretével is variálni fog, ezek alapján különböztethetjük majd meg egymástól az egyes változatokat. Amíg a G7 és a G7 Plus esetében a kisebb, esőcsepp formájú notch látható, ahogy azt a korábbi rendereken is szemügyre vehettük, addig a G7 Power és a G7 Play ennél már nagyobb, horizontális csík formáját öltő bevágást alkalmazna a kijelzőn. Ez utóbbi készülék lenne a legszerényebb megoldás, míg a Moto G7 Power az üzemidő terén emelkedne ki a mezőnyből, bár a pontos paramétereket még nem ismerjük. A kamerák is eltérőek lesznek, ezzel kapcsolatban már több részletet megtudhatunk.

A G7 és G7 Plus ugyanis hátoldali iker-kamerára támaszkodik majd, míg a másik két típus egyetlen kamerát kínálna nekünk a hátlapon. Az előlapon elsősorban a flash-opció jelenléte, illetve annak elmaradása lesz a legfontosabb eltérés, ami nyilván az árat is jelentős mértékben befolyásolja. A 3D-arcfelismerés nem lesz itt elérhető, míg az ujjlenyomat-olvasó mind a 4 készüléken a hátoldalon, a Moto-logóba építve áll majd rendelkezésünkre, ami nyilván a hagyományos vonal követését jelenti. Maga a dizájn a főbb vonalakat illetően azonos lesz, itt további nagy eltéréseket nem látunk majd a 4 különböző típuson.

Ami a megjelenést illeti, erre várhatóan az év első felében kerül majd sor, a részletekről mi is beszámolunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!