SG.hu

Logót cserélt a Honor telefonmárka

A Honor, a Huawei e-brandje új logóval vág neki az év végének. Az új márkajelzés lényegesen eltér az előzőtől, teljesen új színeket kapott és a kisbetűket is nagyokra cserélték.

A vállalat több, mint 100 verzió közül választotta ki végül a Francia Esztétikai Akadémia (French Academy of Aesthetics) által tervezett logót. A legnagyobb változás a korábbi emblémához képest az, hogy most a kisbetűk helyett csupa nagybetűvel írják a Honort, amely így a közlemény szerint erőteljesebb hatást kelt. Marketinges nyelven szólva "letisztultságával és az univerzális stílusával illeszkedik a Honor számára elsődleges célcsoportot jelentő Y és Z generációk igényeihez, a színátmenetes (Moving Color) verzió pedig hűen tükrözi a Honor termékdizájnban is használt merész színeit."

A korábbi logó:

Az új logó ún. Moving Color verziója:

A szlogen csak a logóból tűnik el, a márka mottója, a „For The Brave” (A bátraknak) továbbra is szerves része az arculatnak. A cég szeirnt a bátorság megnyilvánul a marketingeszközök merész megválasztásában, vagy a legújabb technológiák alkamazásában - gondoljunk csak az egyik első duálkamerás okostelefonra, amely a Honor 6 Plus volt 2015-ben, vagy a Kínában nemrég bemutatott Honor Magic 2-re hat kamerával és szétcsúsztatható kivitellel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bunny #1
    Na, megint egy semmirekellő be akarta bizonyítani, hogy nem véletlen veszi fel a nagy zsét. Én azt hittem a felső az új, mert az alsó kb. a 80-as években volt utoljára menő. Se.