Gyurkity Péter

Négy példányban jön a Moto G7

Ezek közül kettő nagyobb akkumulátort kínálna, valamikor az első félévben.

A Lenovo égisze alatt tevékenykedő Motorola (pontosabban az egykori anyacég eladott telefonos részlege) legutóbb a Moto G6 révén igyekezett megmutatni, hogy továbbra is versenyben maradna a riválisokkal. Nagy robbanásra ezúttal sem került sor, jövőre azonban már egyszerre 4 példányról is leránthatják a leplet, eltérő hardverrel.

A napokban először a Moto G7 várható hardveres specifikációja és néhány fotó szivárgott ki. Eszerint az új generáció alapváltozata egy meglehetősen nagy, ezúttal 6,4 hüvelykes kijelzőt kapna, vagyis követnék a divatot. A felbontás maradna az 1080p, ehhez pedig a nyolcmagos Snapdragon 636 chip, 4 GB memória, egy alapesetben 64 GB-os belső tároló, egy hátoldali iker-kamera, valamint egy átlagosnak mondható, 3500 mAh-s akkumulátor csatlakozna. A szoftveres oldalon természetesen már az Android 9.0 Pie jelenne meg, a hangsúly pedig ismét a latin-amerikai régión lenne, hiszen a márka az elmúlt években inkább itt teljesített jól, bár azért hazánkban is elérhetővé váltak az újabb típusok.

Evan Blass ezt egészítette ki saját bejegyzésével, amelyben viszont már 4 eltérő típusról ír. A G7 mellett ugyanis állítólag nemcsak az idén is felbukkant „Play” és „Plus” névre keresztelt változatok jelennének meg, hanem egy további telefon, amely viszont a „Power” nevet hordozná magát, nagy valószínűséggel az üzemidőre helyezve a hangsúlyt, egy még nagyobb akkumulátorral, mint amit a „Play” esetében láthattunk. A hardver többi részletét egyelőre nem ismerjük, mi több, a sorrendben negyedik példányról semmi más nem derült még ki, de a jelek szerint a Lenovo igyekszik minél jobban lefedni a középkategóriát, amivel nyilván nincsenek egyedül.

Tekintettel arra, hogy az idei generáció áprilisban mutatkozott be, kissé meglepő, hogy máris szivárognak a részletek, de elképzelhető, hogy a gyártó korábban, talán az MWC alatt lerántaná a leplet az új sorozatról. Erről mi is beszámolunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alexease #1
    "Négy példányban"?!
    Nem is csinalnak tobbet, csak 4 darabot?! Nem tunik jo uzletnek:D