Mortimer

3dfx a COMDEX-en

[Yahoo!]Ma megjelentek azok a hivatalos információk, amely a 3dfx COMDEX-szel kapcsolatos terveiről szólnak.

Ezek szerint elég meglepő módon a cég a VoodooTV kártyáin kívül nem fog semmilyen más új terméket bemutatni a kiállításon. A hivatalos jelentésben nem esik szó sem a Rampage, sem a Voodoo5 6000 grafikus kártyákról.
Mit is jelent mindez? Egyfelől ha 3dfx tényleg nem jelenik meg ezekkel az új termékeivel, akkor elmondható, hogy a cégnek jelenleg tényleg nehéz időszakot kell átvészelnie. Másfelől az már köztudott, hogy az új grafikus kártyákat néhány kisebb bemutató rendezvényen a 3dfx már bemutatta. Ez viszont azt jelenti, hogy az új eszközökkel nincs komolyabb probléma.

Egyes hírek szerint, ha a cég nem jelenik meg a COMDEX-en a Voodoo5 6000-rel, akkor az nem jelent mást, minthogy átmenetileg vagy véglegesen elvetették a kártya bemutatását. Hivatalos forrásokból származó információk szerint a 3dfx-nek jelenleg nincs egyéb olyan terméke, amit a Voodoo5 6000 helyett piacra dobhatna.

Természetesen vannak olyan szakemberek is, akik szerint a cég csak el akarja kerülni az új kártyái körüli túlzott mozgolódásokat. Ebben az esetben a 3dfx óriási meglepetéseket okozhat a COMDEX-en az új eszközeivel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!