Gyurkity Péter

Érkezőben a Motorola One

A cég egy harmadik változatot is kínálna, eltérő hardverrel.

A napokban már egyértelművé vált, hogy a Motorola két új okostelefonnal készül, ezt azonban nem sokkal később követte a harmadik példányról szóló hír, amely ráadásul hivatalos forrásból származik. A kínai piacon hamarosan felbukkanhat a Motorola One, amely szintén visszatér az eredeti márkanévhez, hardvere azonban némileg eltérő lesz.

A kínai szabályozó hatóság, a TENAA, tette elérhetővé nemrég az új típus részletes listáját, amely a szokásoknak megfelelően lerántja a leplet a specifikáció bizonyos részleteiről. Eszerint a Motorola One az XT1943 típusjelzést kapta meg, ez pedig érdekes módon erősebb lesz, mint a Motorola One Power, amelynek hivatalos neve a jelek szerint nem a puszta erőre, hanem az akkumulátor méretére utal. Amíg ugyanis ez utóbbi egy meglehetősen méretes, egészen pontosan 4850 mAh-s akkumulátorral jelenne meg, addig a One egy jóval kisebb, ezúttal 2820 mAh-s példányra támaszkodna, amit viszont egészen kellemes teljesítmény egészítene ki.

A kijelző marad a nagyobb, 6,18 hüvelykes példány, amely itt is a 2246 x 1080 pixel felbontást támogatná, a kissé fura, 18,7:9-es képaránnyal. Ehhez egy 1,8 GHz-es nyolcmagos chip, jó eséllyel a Snapdragon 636 csatlakozna, mégpedig 3, 4, illetve 6 GB memória, egy 32 vagy 64 GB-os belső tároló, az Android 8.1 Oreo, egy hátoldali iker-kamera (16 és 5 megapixel), valamint egy 12 megapixeles előlapi kamera társaságában. A telefon némileg vékonyabb lenne, hiszen a vastagság itt 8,9 mm, a súly viszont ugyanaz, 170 gramm, ami könnyen lehet egy egyszerű elírás eredménye.

A hivatalos megjelenésről és a kereskedelmi árról még nem jelent meg információ, erre azonban nyilván nem kell majd sokat várni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #1
    636?????????