SG.hu

3D-s VR modellekkel turbózta fel weblapját az Emirates

A technológia lebilincselő 3D-s, 360 fokos betekintést ad a légitársaság repülőgépeinek belsejébe.

3D-s ülésmodelleket vezetett be honlapján az Emirates – ezzel az első légitársasággá vált, amely digitális felületein VR technológiát alkalmaz. A honlap látogatói az egyedi vizualizációs motornak köszönhetően lenyűgöző, interaktív 3D-s 360 fokos betekintést nyerhetnek az Emirates A380-as és Boeing 777-es járatainak belsejébe. Az utasok így megismerhetik ülőhelyüket, megtapasztalhatják a tágas kabin előnyeit és felfedezhetik a fedélzeti eszközök nyújtotta lehetőségeket. Az emirates.com-on elérhető új szolgáltatással az utasok navigációs hotspotok segítségével nézhetnek körbe az Economy, Business és First osztályokon, illetve az Emirates A380-asain található Onboard Lounge-ba és Shower Spa-ba is betekinthetnek.

„Miközben folyamatosan azon dolgozunk, hogy mind a szárazföldön, mind pedig a levegőben páratlan utazási élményt nyújtsunk utasainknak, arra is törekszünk, hogy világszínvonalú digitális élményt is kínáljunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy mi lehetünk a világon az első légitársaság, amely a legújabb online VR technológiát alkalmazza. Így utasaink már beszállás előtt betekintést nyerhetnek az Emirates által nyújtott élménybe. Tesztjeink során azt tapasztaltuk, hogy utasaink különösen értékelték, hogy 3D-s ülés- és kabinmodellek segítségével választhatják ki az ülőhelyüket” - mondta Alex Knigge, az Emirates vállalati kommunikációs, marketing és digitális márka alelnöke.

A kiváló minőségű 3D-s grafika rendkívül valósághű élményt nyújt. Az élmény jelenleg a három osztályos konfigurációban működő Emirates A380-as esetében érhető el, de hamarosan a teljes Emirates flottát lefedi majd, beleértve az A380-asok és a B777-esek összes konfigurációját. A még jobb felhasználói élmény érdekében a honlapon elérhető 3D-s 360 fokos látószög virtuális valóságként is megtekinthető. Az emirates.com látogatói bármilyen VR headsetet használva, mint például a Google Cardboard, szabadon mozoghatnak a kabinon belül és választhatnak ülést.

A technológia minden eszközzel kompatibilis, nincs szükség külső applikációk vagy pluginok használatára. A 3D-s ülésmodellek a Renacen együttműködésével készültek el, a projektért a vállalatot Crystal Cabin díjjal jutalmazták a legjobb előremutató koncepció kategóriában az idei Crystal Cabin Awards-on. A 3D-s ülőhelytérkép mobiltelefonon vagy az Emirates (iOS és Android) applikáción keresztül is elérhető. Az alkalmazás lehetővé teszi az ülések közti szabad navigációt, sőt, a leendő utasok a helyüket is lefoglalhatják a 3D-s környezetben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    "A technológia minden eszközzel kompatibilis, nincs szükség külső applikációk vagy pluginok használatára."
    ...
    "A 3D-s ülőhelytérkép mobiltelefonon vagy az Emirates (iOS és Android) applikáción keresztül is elérhető."

    namost lehet nekem zavaros. Akkor most kell vagy nem?
    Sztem kell, mert olyan nincs, hogy csak úgy megjelenik. Ha más nem egy youtube kliens.