Castellum

Intel: Pentium 4 1.4GHz lesz Pentium III 1.13GHz helyett

A ZDNet azt közölte, hogy az Intel késleltetni fogja a visszahívott Pentium III CPU-k kiadását. Ha még emlékeztek, a Pentium III 1.13GHz.esek vissza lettek hívva, mivel némi probléma támadt velül bizonyos felhasználásoknál, és a számítások szerint a közeljövőben kerültek volna vissza a boltokba.

Azonban a tervek megváltoztak, az Intel Pentium III 1.13GHz legkorábban csak 2001 második negyedévében tűnhet fel ismét. Az Intel azt tervezi, hogy felcseréli a SECC2 csomagolást az újabb 370-tűs Socket FC-PGA-ra. A Pentium III helyett az Intel tervezi bejelenteni, hogy a hírhedt Pentium 4-et, amely 1.4GHz-en működik, november végén kiadja. Íme az idézet:

Az Intel, aki várhatóan ebben a hónapban adta volna ki a Pentium 4-et, most előreláthatóan a chipet 1.4GHz és nagyobb sebességeken fogja szállítani a jövő hónapban. A Pentium 4 lesz az Intel teljesítmény bajnoka, de Bill Siu, az Intel Architecture Group elnökhelyettese szerint a CPU a középkategóriás processzorpiacra "nagyon rövid időn belül" be fog törni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #11
    "Szerintem pl a Quake 4. részéhez minimum P3 fog kelleni..."

    Miért min akartál vele játszani 486-on? Mire kijön a Quake 4 addigra egy 1.4 Tbird ára szvsz olyan 15e Ft lesz.