Gyurkity Péter

Nagy memóriával jön a OnePlus 6

A cég visszaigazolta a specifikáció egy részét, de a vezérlésen is könnyítenek.

A OnePlus soron következő zászlóshajója kapcsán már olvashattunk bizonyos információkat, ám a cég a napokban hivatalosan is megerősítette ezek egy részét. Ezzel egy időben egy további bejelentés is felbukkant a világhálón, amely már a kijelzőn keresztül történő kényelmesebb vezérlés esetleges megjelenésére utal.

A hivatalos fórumon megjelent bejegyzés szerint a OnePlus 6 valóban a Snapdragon 845 chipre épül majd, ami nem számít óriási meglepetésnek. Ehhez immár 8 GB memória társulna, vagyis a kapacitással minden bizonnyal nem lesznek gondok, mint ahogy a belső tároló 256 GB-os mérete is megfelelőnek tűnik. Azt sajnos még nem tudjuk, hogy a kijelző mekkora lesz, a külső források szerint azonban egy 6 hüvelykes példányra számíthatunk, miközben a hagyományos jack-dugó továbbra is megtalálható lesz a készüléken. Egyelőre nem beszélnek olcsóbb, szerényebb változatokról, így erről a példányról van csak tudomásunk.

A cég olasz illetőségű Facebook-oldalán eközben egy másik bejelentés is felbukkant, ami már a kijelzőn keresztüli egyszerűbb és kényelmesebb vezérlésre vonatkozik. Ez a rövid videó többek szerint arra utal, hogy itt is megjelenik majd a speciális mozdulatok konfigurálási opciója, amely a OnePlus 5T esetében az Android 8 Oreo harmadik bétaváltozata révén vált elérhetővé. Példaként említik a középen való felfelé simítást, amely a nyitólapra visz bennünket vissza, míg a bal oldalon a „vissza” funkciót érhetnénk itt is el. Azt még nem tudjuk, hogy ehhez további mozdulatok csatlakoznak-e az új telefonnal.

A hivatalos ár várhatóan 600 dollár körül lesz, azonban már nem kell sokáig várnunk a bejelentésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #1
    A Oneplus 5 és 5T is 8gb memóriával jött.
    De szerintem a 6-osból lesz 6/128-as változat is.