Gyurkity Péter

Júniusban jön az LG zászlóshajója

Ez pedig nagy kijelzővel és új dizájnnal jelenhet meg a piacon.

Az elmúlt hónapokban már több különböző értesülésről is beszámoltunk az LG soron következő csúcskategóriás telefonja, annak bizonyos részletei kapcsán. Most arról szól a fáma, hogy a méret nagy lesz, a külső megújul, a gyártó pedig ragaszkodik a friss chiphez.

A nevét nem vállaló forrás jelentése szerint a dél-koreai gyártó egyelőre a Judy kódnéven fejleszti okostelefonját, amely a nyár elején bukkanhat majd fel a boltokban. Ez egy meglehetősen nagy, ezúttal 6,1 hüvelykes érintőképernyőt kapna, mégpedig egy új típusú panellel, amelyet az MLCD+ névvel illetnek. Ennek legfontosabb előnye a nagy fényerő, valamint a 35 százalékkal mérsékeltebb fogyasztás, legalábbis a hagyományos IPS LCD-változatokhoz képest mérve, amit persze később majd a hétköznapokban is vissza kellene igazolniuk. A korábbi precedenssel ellentétben most a Qualcomm legfrissebb chipjét alkalmaznák, tehát itt a Snapdragon 845 bevetésére számíthatunk, ami biztosítja majd a kellő teljesítményt.

Ami a hardveres specifikáció további elemeit illeti, itt az Adreno 630 grafikus vezérlő, 4 GB memória, egy alapesetben 64 GB-os belső tároló, egy hátoldali iker-kamera (két 13 megapixeles f/1.6-os példány kombinálásával), valamint az IP68-minősítés jelenik még meg, vagyis a készülék nagyjából másfél méteres mélységben is fél órán át bírja majd a vízben való tartózkodást. A sztereó hangszórók mellett a katonai minősítésnek megfelelő tok várható megjelenése is említést érdemel, ezek még tovább emelik a telefon nívóját.

Ahogy azt említettük, a friss értesülés szerint a hivatalos megjelenésre júniusban kerítenének sort, addig több másik csúcskategóriás megoldást megismerhetünk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!