Gyurkity Péter

Alakulóban a OnePlus 5T

Az okostelefonról képek és néhány hardveres részlet is napvilágot látott.

A OnePlus kapcsán az elmúlt hetekben leginkább a soron következő csúcskategóriás megoldás várható megjelenéséről beszéltek a magukat jól értesültnek beállító külső források, most pedig szintén ezzel kapcsolatban jelent meg néhány hír. Lássuk, mire is számíthatunk a kínai cégtől.

A világhálón néhány, nem túl világos fotó bukkant fel, amelyek állítólag már ezt az új típust mutatják meg nekünk. Ezek a képek sajnos nem minden szögből hozzák közelebb a készüléket, ám annyi azért kiderült, hogy itt is igencsak vékony előlapi keretre, valamint az előlapi ujjlenyomat-olvasó áthelyezésére számíthatunk – ez utóbbira abból következtetnek, hogy már nyoma sincs itt fizikai gombnak a kijelző alatt. Maga a panel egyébként egy 6 hüvelykes példány lenne, amely az 1080 x 2160 pixel felbontást támogatná, a hivatalos névvel kapcsolatban azonban még nem minden biztos.

Ez ugyanis mások szerint akár a OnePlus 6 is lehet majd, a cég azonban egyelőre mélyen hallgat. Egy olasz portálon mindenesetre egy AnTuTu-benchmark listája is felbukkant, ezen pedig az imént említett kijelző és felbontás mellett a 18:9-es képátló, a Snapdragon 835 chip, 6 vagy 8 GB memória, egy 64 vagy 128 GB-os belső tároló, valamint egy 20 megapixeles előlapi szelfikamera jelenik meg – azt még nem tudjuk, hogy a hátoldalon iker-kamerát helyeznek-e majd el, de a 20 megapixeles szenzor alkalmazása biztosnak tűnik.

A szoftveres oldalon már a megjelenés pillanatában az Android 8.0 Oreo futna, a megjelenés pontos dátuma és menetrendje azonban egyelőre még ismeretlen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!