Gyurkity Péter

Második telefonján dolgozik a Maze

A cég ezúttal is erős hardvert párosít a fekete burkolathoz.

Annak idején mi is beszámoltunk arról, hogy a Maze egy kifejezetten erős telefonnal igyekszik berobbanni a piacra. A megjelenésre akkor sor is került, most pedig sorrendben a második készüléküket igyekeznek bemutatni.

Egyelőre egy rövid Twitter-bejegyzés áll rendelkezésünkre, amely a várható bemutatóra és a piaci megjelenésre utal, ebből azonban rögtön több fontos részlet is kiderül. Megtudhatjuk például, hogy az Alpha X névre keresztelt okostelefon már a 18:9-es képátlót párosítja a 6 hüvelykes érintőképernyőhöz, amivel egyértelműen a mostani divatot követik. A felbontás ezúttal 1080 x 2160 pixel, ehhez pedig meglehetősen vékony előlapi keret, valamint a Gorilla Glass 5 felület társul, miközben a panel a teljes előlap 89,6 százalékát fedi le – a hátoldalt eközben a Gorilla Glass 4 hivatott megvédeni a külső behatásoktól.

Az előlap alsó részén kapott helyet a megszokott fizikai gomb, amely itt az ujjlenyomat-olvasóval, valamint a szelfikamerával társul. A teljesítményt egy egyelőre ismeretlen chip lesz hivatott biztosítani, bár ez nagy valószínűséggel a Snapdragon 835 lesz, amely 6 GB memóriára, egy alapesetben 64 vagy 128 GB-os belső tárolóra, valamint egy kereken 4000 mAh-s akkumulátorra támaszkodik majd. A hátoldali kamerát a Sony szállítaná, ennek részleteiről csak később beszélnek, bár azt megtudtuk, hogy egy 16 és egy 13 megapixeles szenzorról van szó.

A telefon fekete, ezüst, illetve kék színben jelenik meg, az USB Type-C csatlakozóval, egyelőre ismeretlen áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!