SG.hu

Viberes chatbotot indított az FC Barcelona

Az FC Barcelona elindította hivatalos chatbotját Viberen, ahol a szurkolók a meccs emberére is szavazhatnak.

Az FC Barcelona Viber chatbotján keresztül elérhető „BarçaViber Meccs Embere” játéka, amivel szavazni lehet a mérkőzések legjobb játékosára. Az idény végén legtöbb szavazatot kapó játékos hivatalosan is elnyeri a Rakuten Viber „BarçaViber Év Játékosa” címet. A legpontosabban tippelő rajongóknak esélyük van megnyerni a számos ajándék egyikét, valamint pályázhatnak a „BarçaViber Év Szurkolója” címére. A végső győztes lehetőséget kap, hogy személyesen találkozhasson a klub játékosaival Barcelonában.

Emellett a szurkolók betekintést nyerhetnek a klub mindennapi életébe és első kézből értesülhetnek a csapatot érintő hírekről. A chatbot a Barça alig pár hete indult, mostanra már 4,4 millió követővel rendelkező hivatalos Viber publikus profilját és matricacsomagját követően érkezik a platformra. A szurkolók megtippelhetik a végeredményt, szavazhatnak a meccs legjobb játékosára, valamint értékelhetik a csapat teljesítményét is.


A program, hogy még érdekesebbé tegye a szavazást, csupán hat játékost jelöl a „BarçaViber Meccs Embere” címre a világ egyik legnagyobb sportstatisztikai elemzője, az Opta hivatalos adatai alapján. Az Opta a mérkőzések közben folyamatosan élőben követi a játékosok egyéni teljesítményét, a hat jelöltet ennek alapján határozzák meg. A "BarçaViber Év Szurkolója” nyereménye egy VIP látogatás a Camp Nouba, ahol személyesen is találkozhat a csapat szupersztárjaival. A győztesnek a lehető legpontosabban kell megtippelnie a meccs végeredményét, a Meccs Emberét és csapat összesített értékelését minden mérkőzés után.

A Viber-en keresztül elérhető FC Barcelona aktivitások a Chat Leap, az Inscouts és az Opta együttműködésével jöttek létre. Az aktivitás a 2017. szeptember 9-i FC Barcelona - RCD Espanyol mérkőzés kezdetével indul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!