MTI

A Telekomhoz is beköszöntött a Digitális Jólét

A UPC, Telenor, Vidanet és más cégek után a Magyar Telekom is bevezeti kezdő internetezőknek szánt olcsó csomagjait.

Deutsch Tamás, a Digitális Jólét programért felelős miniszterelnöki biztos most a Telekommal írt alá "védjegyhasználati szerződést", a cég ennek keretében a piaci árhoz képest 20-49%-kal olcsóbban biztosít szolgáltatást azoknak a kezdő internetezőknek, akik eddig (főként) anyagi okokból nem fizettek elő mobil vagy vezetékes internetre.

Jelenleg két csomaghoz érhető el a kedvezmény. „DJA Net 1GB kedvezmény” a Net 1 GB mobilinternet díjcsomag mellet bruttó 1500 Ft-ért igényelhető, a „DJA Net 4GB kedvezmény” a Net 4 GB mobilinternet díjcsomag mellett bruttó 3200 Ft-ért rendelhető. Az otthoni szolgáltatásként kínált Digitális Jólét Alapcsomag Start bruttó 2890 Ft-ért akár 30 Mbps le- és akár 5 Mbps kínált feltöltési sebességet ad, a Digitális Jólét Alapcsomag 50 bruttó 2990 Ft-ért 50 Mbps le- és 5 Mbps kínált feltöltési sebességet nyújt. Az otthoni csomagok korlátlan adatforgalmat biztosítanak, és 5 db e-mail postafiókot is tartalmaznak. A csomagban foglalt 1 GB illetve 4 GB egyenleg elérése után az adatforgalom leállításra kerül, további adatforgalmazásra forgalombővítő opció (Extra Net) megrendelésével van mód.

A mobil DJA szolgáltatást az a természetes személy veheti igénybe, akinek nem volt mobil internet előfizetés a nevén a Magyar Telekommal kötendő szerződés aláírását megelőző egy évben. A Telekom vezetékes és mobil Digitális Jólét Alapcsomagjai egy éves határozott idejű szerződéssel vehetők igénybe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Lacik84 #5
  Digitális jólét? Na persze Telekom módra, én az Edigitál által forgalmazott Hiprnet Touch 2 -őt használom havi 2090Ft-ét 2Gb Telenor szolgáltatás. Ugyan itt az 1Gb 1290. Ja és nincs hűség és lejárat után csak lassítás van.
  Szóval a részemről ennyit a Telekom általi Digitális jólétről
 • esztyopa #4
  Értsd:
  - digitális jólét a cég vezérkarára vonatkozik !
 • Cobra. #3
  Az egyik az otthoni vezetékes, a másik (az 1 és 4Gb)a mobilnetre vonatkozik. A cikk egyébként elég bénán lett leírva, mert elsőre tényleg nem egyértelmű.
 • mrzed001 #2
  No igen, mit is lehet várni egy olyan bagázstól, amely naaagy szaktudásával internet adót akar bevezetni, és a vezére annyira túlképzett hogy még FAX-ot sem képes küldeni (ami 50 éves technológia lassan), nemhogy egy emailt (30 éves technológia).
  Ez a "Digitális jólét" is egy olyan agyszüleményük, amire ember nem fog jelentkezni.
  Drága is béna is. Mint ők.
 • dregnarr1 #1
  "Az otthoni csomagok korlátlan adatforgalmat biztosítanak, és 5 db e-mail postafiókot is tartalmaznak. A csomagban foglalt 1 GB illetve 4 GB egyenleg elérése után az adatforgalom leállításra kerül."