SG.hu

Jól halad a Magyar Telekom új székházának építése

Szerkezetkész állapotba került a mintegy 100 ezer négyzetméteres, Budapest arculatát is meghatározó épület.

A Liszt Ferenc repülőtérről érkezők számára főváros kapujának tekinthető 100 ezer négyzetméteres székházban a belső terek úgy lesznek kialakítva, hogy azok elősegítsék a hatékony működést, egyúttal emberléptékű, elegáns, rugalmas és kreatív munkakörnyezet teremtsenek. "A Telekom székház világszínvonalú épülete jó példája annak, hogyan képzeli el a WING a jövő irodaházait. – hangsúlyozta a bejáráson Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója, az alkalomból tartott ünnepélyes bejáráson.


„Az új épület megtestesíti, hogy tekintünk magunkra, mik a Telekom alkotóelemei: a hálózat és az együttműködésen alapuló közös tudás. Az új székházunkban több mint 4000 Telekomos és T-Systems-es munkatárs fog együtt dolgozni azon, hogy elhozzuk a jelenbe a jövő ígéreteit. Ez nagy feladat, úgyhogy mindent megteszünk azért, hogy inspiráló környezetet biztosítsunk” – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

A székház 2018 második félévében készül el, a Magyar Telekommal történő bérleti megállapodás 15 évre szól. A székház építészeti terveit a TIBA Építész Stúdió készítette, a kivitelezési munkákat a Market Építő végzi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skylake #4
    Örvendetes, a' zemberek tapsolnak, ujjonganak, és egymást ölelgetik, hogy a nagy Tré székháza ilyen szépen épül! De állat, ettől nekem biztosan jobb lesz?! Egyébként mi volt a célja ennek a hírnek, drága SG, a flamebait faktoron kívül? Olcsóbb lett Tré szolgáltatása? Most már akár három napon belül is válaszolni tud az ügyfélszolgálat? A Sagemcom wifi modemek nem esnek le olyan gyorsan a netről, ha papa, mama gyerekek (mi a f*sz van veletek), egyszerre néz vidijót a TeCsőn?
  • Relixo #3
    Itt minden jól halad.... magyarország az atyaúristen az isten császárság és királyság országa, nálunk kánaán éhbérért dolgozni (eu viszonylathoz képest is) és öröm 3 műszakot nyomni. A társadalmunk csodálatos és virágzik a gazdaság.
    Hagyjatok már... melyik csicska párt bérenc fizette ezt a cikket is?
    Ja igen és a metrót hány évtizedig fogjátok építeni mert nagyon sz@r ám így munkába járni. (természetesen jó pénzért amit zsebbe szétosztottatok már előre)
    Utoljára szerkesztette: Relixo, 2017.12.01. 23:01:27
  • Sxy #2
    Igazán kivalló fényképek. Jól látszik belőle az épület és hogy milyen jól halad az építkezés.
  • Csaba161 #1
    Na ja, de ez sem úgy néz ki, mint a látványterveken. Azokon ugyanis (szemből nézve) a jobb oldalon lévő oszlopsoron átnézve látszott volna a Fradi Stadion, most meg mögötte is van vagy egy 50 méter vastag irodaház, így az oszlopok tök értelmetlenek lettek...