Lionel

Olcsóbbak az Epson digitális fényképezőgépek

A nagyfelbontású tintasugaras nyomtatóiról ismert Epson megtette az első lépést afelé, hogy a digitális fényképezőgépek piacán is magához ragadja a vezető szerepet. Az Epson csökkenti középkategóriás gépeinek árát.

A PhotoPC 800-as típust 100 dollárral adják olcsóbban, így az ősszel 499 dollárt kérnek majd érte.


A 2.14 megapixeles CCD szenzorral rendelkező gép, a PhotoPC 800-as, valós 1600 x 1200-as felbontással dolgozik. Az Epson által kifejlesztett HyPict technológiát használva ezek az értékek egészen 1984 x 1488-ig, vagy 2.95 megapixelig növelhetők.

Lisa Dempsey, az Epson digitális fényképezőgépekért felelős termékmenedzser így nyilatkozott: "A PhotoPC 800 magas felbontással is képes dolgozni. Kitűnő teljesítményt nyújt, üzleti, és otthoni alkalmazását egyaránt javasoljuk. Ez a gép minden olyan fontos tulajdonsággal rendelkezik, ami ma számít az embereknek: nagy teljesítményt nyújt, okosan tervezték meg, rengeteg szolgáltatást építettek be, és most sokkal olcsóbb."

Az Epson fényképezőgépe 8 Megabájt memóriát, és beépített mikrofont tartalmaz, melynek segítségével 10 másodpercnyi hanganyagot rögzíthetünk. Soros és USP portra is kapcsolható.

A PhotoPC 800 gyors processzorának és a Quick Shot módnak köszönhetően a felhasználók csaknem másodpercenként készíthetnek egy képet. Az Epson négy elemet (melyek közül egyszerre kettőt igényel), és egy töltőt ad a gép mellé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Totya15 #3
    [Ilol]
  • Totya15 #2
    [lol]